Nick Kuipers speelt de komende vier seizoenen bij ADO den Haag. De 24-jarige verdediger komt over van MVV Maastricht. Kuipers doorliep bij de Limburgse club de jeugdopleiding en maakt sinds augustus 2010 deel uit van de A-selectie. De rechtsbenige centrale verdediger speelde tot nu toe 150 competitiewedstrijden voor MVV waarin hij vier keer scoorde. Het contract van 1.92 meter lange Kuipers bij MVV liep af en hij komt transfervrij over naar ADO Den Haag.

Nick Kuipers is blij met de overgang; "Als je voor zo'n club mag spelen moet je er volle bak voor gaan, ik heb er super veel zin in."

Ook Jeffrey van As, Manager Voetbalzaken is zeer blij met de komst van Kuipers: "We hebben hem enige tijd gevolgd en zijn er van overtuigd dat hij met zijn kwaliteiten iets kan toevoegen aan onze selectie. Een rechtsbenige centrale verdediger met snelheid die ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring heeft. Ook zijn persoonlijkheid past prima bij ADO Den Haag."

Video:

 

Kom jij Nick Kuipers het gehele seizoen in het stadion aanmoedigen?

ADO Den Haag introduceert vanaf het komende seizoen een Seizoen Club Card van €150,- voor volwassenen op de Aad Mansveldtribune.

Dit is minder dan €9,- per wedstrijd!

Bestel direct je Seizoen Club Card '17-'18!