De gehele week is er hard getraind in het Brabantse Leende, maar de spelers wisten het al; vrijdagmorgen zou het nog één keer los gaan alvorens de reis naar huis zou worden aangevangen. En het ging los, 2,5 uur lang in de warmte.

De groep begon met een warming up en sprint- en keeroefeningen bij Nol Hornix. De typische aanmoedigingen van de fysiektrainer: maximaal! bambambam! en tatata! klonken hard over het complex van DOSL. En het hielp, want de jongens gingen absoluut maximaal.

Na een paar minuten rust begon een groot partijspel in twee delen. Na de twee periodes ging de hele groep naar het tweede veld waar wederom een circuit klaar stond met zware oefeningen. En na dit circuit ging het partijspel weer verder en er werd nog een keer van veld gewisseld. 2,5 Uur bikkelen, terugfietsen naar het hotel, douchen, spullen inpakken, even lunchen en de bus in naar huis was het vervolg. Daar was het heel rustig, in de bus, de meesten rustten zichtbaar even uit van een zware week. Maar wel een week waarin een hoop werd gelachen om en met elkaar en waarin ADO Den Haag weer geweldig werd geholpen door alle mensen van Hotel Golden Tulip Jagerhorst en voetbalvereniging DOSL.

Iedereen enorm bedankt daarvoor, door jullie heeft de selectie zo'n goede trainingsweek gehad!