Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Kenji Gorré komt op huurbasis de gelederen van ADO Den Haag versterken. De 20-jarige aanvaller komt over van Swansea City, actief in de Engelse Premier League. Mede door de warme banden met de club uit Wales krijgt ADO Den Haag de mogelijkheid om hem voor één seizoen te huren.

Kenji Gorré is de zoon van oud-speler Dean Gorré en doorliep meerdere jeugdelftallen bij Manchester United. In 2013 kwam hij bij Swansea City terecht waar hij in mei 2015 zijn debuut in de Premier League maakte.

Naast de huur voor één seizoen heeft ADO Den Haag ook bedongen dat het de eerste optie heeft om Kenji Gorré definitief over te nemen.

Kenji Gorré kwam dinsdag al erg enthousiast het Kyocera Stadion in, het duurde vervolgens heel even voordat de huurovereenkomst was opgesteld en getekend. Daar baalde hij stiekem van, want hij gaf meteen aan dat hij niet kan wachten om te beginnen, met trainen en met wedstrijden spelen. "Ik begin nog liever gisteren dan vandaag, ik heb er super veel zin in", aldus de jongeling die keurig Nederlands spreekt maar duidelijk is opgegroeid met de Engelse taal.