Het speelschema van ADO Den Haag is al even bekend en er staan aan het begin van het seizoen direct mooie thuiswedstrijden op het programma. Zo starten we het seizoen in het Kyocera Stadion tegen PSV (8 augustus) en FC Utrecht (23 augustus).

De losse kaartverkoop voor de gehele eerste seizoenshelft is inmiddels gestart. Je kunt dus nu al jezelf verzekeren van een plek bij de seizoensopening ADO Den Haag - PSV. Door het kampioenschap van PSV zou bij dit duel in eerste instantie het tarief voor topwedstrijden gelden. Aangezien PSV de eerste wedstrijd van het seizoen is hebben we die extra fee echter van de kaart af gelaten. We willen onze fans het seizoen lekker laten starten en we hopen op een drukbezocht duel tegen de landskampioen van 2014-2015. Zodoende betaalt u dit jaar dus net zo veel voor een kaartje van het thuisduel met de landskampioen als bijvoorbeeld voor het duel met één van de gepromoveerde clubs.

KLIK HIER OM DIRECT ONLINE KAARTEN TE BESTELLEN

Kom je vaker? Bestel een Seizoen Club Card!

Wil je vaker naar onze wedstrijden komen kijken? Bestel dan een Seizoen Club Card! Met een Seizoen Club Card geniet je het gehele seizoen van de geweldige sfeer in het Kyocera Stadion. Je hoeft dan geen losse kaarten meer te kopen en je bent vele malen goedkoper uit.

Kom jij aankomend seizoen genieten van de geweldige sfeer in het stadion en de ploeg steunen?

KLIK HIER OM JE SEIZOEN CLUB CARD ONLINE TE BESTELLEN