ADO Den Haag verwelkomt de talentvolle Milan Hokke. De club huurt de 20-jarige verdediger voor één seizoen van Feyenoord (O21), waar afgelopen seizoen zijn contract werd opengebroken en verlengd tot medio 2026. Hokke is vanmiddag medisch gekeurd en sluit per direct aan bij de spelersgroep van hoofdtrainer Darije Kalezic.

Milan Hokke, geboren in Vlaardingen, maakt sinds 2011 deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij in 2021 zijn eerste profcontract tekende. De linksbenige centrale verdediger kwam in totaal tot 41 officiële optredens voor Feyenoord O21 en werd afgelopen zomer kampioen van Nederland en won de KNVB Beker. Daarnaast maakte Hokke al eerder zijn officieuze debuut in het eerste elftal.

Presentatie *Milan Hokke* van ADO Den Haag

“Milan Hokke is een zeer talentvolle centrale verdediger.”, start Joris Mathijsen, technisch directeur van ADO Den Haag, over het aantrekken van Milan Hokke. “Hij heeft de verdedigende kwaliteiten waar wij naar opzoek zijn en zijn daarom verheugd dat zijn keuze op ADO Den Haag is gevallen.”

Presentatie *Milan Hokke* van ADO Den Haag