Op maandagochtend hebben de mannen van ADO Den Haag de eerste training van seizoen 2024-2025 afgewerkt. Onder luid applaus van de aanwezige supporters betrad de 22-koppige selectie voor de eerste keer in het nieuwe seizoen het veld.

Bij de eerste selectie waren er een aantal jeugdspelers toegevoegd. Thijmen de Koning, Keanu Does, Devyn Payne, Özder Özcan, Ronny Boakye, Sky Heesen, Issac Dijkhuizen en Sinan Özen waren uitgenodigd om te laten zien wat ze in huis hebben. 

 

Na de eerste rondes over het veld was het tijd voor een warming-up onder leiding van fysiektrainer John Nieuwenburg. Na meerdere pass- en trapvormen werd er in het laatste deel van een pittige eerste training nog even geoefend op voorzetten en afmaken. Uiteraard was er na afloop voor de fans alle tijd en ruimte voor handtekeningen en foto's met de selectiespelers.

De voorbereiding is hiermee officieel gestart voor de ploeg van trainer Darije Kalezic. Op zaterdag 6 juli staat het eerste oefenduel op het programma. Om 14:00 uur is H.V.V. Laakkwartier traditiegetrouw de eerste oefentegenstander van ADO Den Haag.

Foto's van de eerste training van seizoen 2024-2025