ADO Den Haag speelt in de halve finale van de Play-Offs voor promotie naar de Eredivisie tegen Excelsior Rotterdam. ADO Den Haag zal eerst een thuiswedstrijd spelen op woensdag 22 mei om 18:45 uur. De return in Rotterdam staat op zaterdag 25 mei om 20:00 uur op het programma. Voor de thuiswedstrijd van komende woensdag is het nu mogelijk een kaart aan te schaffen. De informatie over kaartverkoop voor de return komende zaterdag volgt op een later moment.

KAARTVERKOOP THUISWEDSTRIJD GESTART

Na de laatste speelronde van de Eredivisie is het duidelijk dat Excelsior Rotterdam de nummer zestien van de Eredivisie is geworden en daarmee is de volgende opponent van ADO Den Haag in deze play-offs duidelijk. De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd, die komende woensdag om 18:45 uur wordt afgetrapt, is nu gestart. Voor deze wedstrijd geldt dat je met een volledig geïdentificeerd ADO Den Haag-account één kaart kan aankopen. Zoals in eerdere berichtgeving gecommuniceerd is het van belang dat je zelf alle stappen doorloopt (uitgelegd via www.adodenhaag.nl/registratie) om een kaart aan te kunnen kopen. Indien je al een geïdentificeerd account hebt, bestel je via de online ticketomgeving direct jouw kaart voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Excelsior Rotterdam.

Kinderkaarten
Zoals vermeld kun je één kaart aankopen per geregistreerd account. Uitsluitend voor kinderen t/m 12 jaar is het mogelijk om op de wedstrijddag bij de Stadionkassa (op vertoon van ID) nog een kaart aan te schaffen. Wil je eerder al een kinderkaart bemachtigen en heeft jouw zoon of dochter nog geen geidentificeerd account? Zorg in dat geval dat je een bezoek brengt aan onze Fanstore om het account van je zoon/dochter (éénmalig en op vertoon van ID) te laten verifieren.

Seizoenkaart verlengd? Jouw toegangskaart staat voor je klaar!

Seizoenkaarthouders die de Seizoenkaart in de afgelopen periode reeds verlengd hebben ontvangen de thuiswedstrijden in de Play-Offs gratis. Binnen je persoonlijke ticketingomgeving staat de kaart voor je klaar. Klik binnen de ticketomgeving rechtsboven op je naam en vervolgens op 'Mijn Tickets'. Hier staat jouw toegangskaart voor de wedstrijd voor je klaar. Let op! Je huidige 'hardcard' Seizoenkaart geeft je dus geen toegang tot de wedstrijd.

KAARTVERKOOP UITWEDSTRIJD 

ADO Den Haag speelt op zaterdag 25 mei de return tegen Excelsior Rotterdam. Alle informatie over de kaartverkoop van de uitwedstrijd volgt op een later moment.

Laten we de ploeg zo goed en met zoveel mogelijk steunen deze Play-Offs!