ADO Den Haag maakt zich langzaam op voor de ontknoping van het seizoen waarbij via de Play-Offs gestreden zal worden om de laatste promotieplek. Om zowel op als naast het veld goed voorbereid deze Play-Offs te kunnen starten, willen we graag alvast informeren over de voorwaarden en mogelijkheden tot kaartverkoop in deze periode. Lees dit bericht dus goed door en check of je ADO Den Haag-account compleet is ingevuld en geïdentificeerd. 

Zoals bekend zijn er dit seizoen strikte voorwaarden van toepassing op het aankopen van kaarten voor thuiswedstrijden van ADO Den Haag en dat zal ook voor de wedstrijden in de Play-Offs gelden. Voor alle thuiswedstrijden in de Play-Offs is een volledige registratie en identificatie van het ADO Den Haag-account vereist voor het aankopen van een ticket. Dit betekent dat je in ons systeem over een geïdentificeerd ADO Den Haag-account moet beschikken. Daarbij mag je tijdens thuiswedstrijden in de Play-Offs maximaal één kaart per account aankopen. Zorg er dus voor dat ook een vriend, vriendin, familielid of kennis zelf een registratie en identificatie doorloopt als je daar normaal een extra kaart voor bestelt. Via www.adodenhaag.nl/registratie leggen wij stap voor stap uit hoe dit proces in zijn werk gaat. 

Wacht niet te lang!
Wacht niet te lang met het compleet maken van jouw ADO Den Haag-account. Wij vragen iedereen die voornemens is om een bezoek te brengen aan één van de thuiswedstrijden in de Play-Offs dit nu al in orde te maken. Wanneer je er onverhoopt niet uit komt, kunnen wij je tot 7 mei helpen en ervoor zorgen dat ook jij klaar bent om tijdens de Play-Offs van de partij te kunnen zijn. Stuur in het geval je er niet uitkomt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de genoemde datum van 7 mei blijft het wel mogelijk om je volledig te registreren/identificeren, maar kunnen wij in verband met de verwachte drukte niet meer ondersteunen bij het identificeren van jouw account. 

Volg onderstaande vier stappen voor het compleet maken van jouw ADO Den Haag-account

1. Registreer een nieuw ADO Den Haag account en vul alle gegevens in.
2. Klik binnen je ADO Den Haag-account op mijn gekoppelde accounts en schaf voor EUR 1,- een ADO Den Haag-account aan
3. Identificeer je account middels een iDIN-check. 
4. Let op: de iDIN-check is na maximaal 24 uur afgerond. De status hiervan vind je in je ADO Den Haag-account onder het kopje identificeren.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders die de Seizoenkaart reeds verlengd hebben zullen de kaart, wanneer tegenstander en tijdstip definitief zijn, terugvinden in de online ticketomgeving. Huidige Seizoenkaarthouders die ervoor hebben gekozen de Seizoenkaart (nog) niet te verlengen, hebben uiteraard de mogelijkheid om één kaart aan te schaffen met hun account.

Kinderkaarten
Kinderkaarten kunnen wij op de wedstrijddag op vertoon van legitimatie bij één van de stadionkassa's of de Fanstore verstrekken. Indien je voor die tijd ook kinderkaarten wil kunnen aankopen is het van belang dat je een ADO Den Haag-account aanmaakt voor je zoon of dochter. Mocht het niet lukken om het account geïdentificeerd te krijgen, dan kan dit op vertoon van legitimatie in onze Fanstore. ADO Kids leden hebben reeds een eigen account en kunnen via die weg kaarten aankopen voor thuiswedstrijden in de Play-Offs.