Komende vrijdag komt Jong Ajax op bezoek in Den Haag. De Amsterdamse beloften verloren afgelopen maandag nog met 0-3 tegen Telstar en gaan voor eerherstel tegen ADO Den Haag. De Hagenaars lieten afgelopen twee duels punten liggen en hebben een overwinning hard nodig om de tweede plek niet uit het zicht te verliezen. In deze Alles Over vind je alle informatie die je moet weten voor je wedstrijdbezoek. Let op: komende vrijdag is het, als deel van de pilot, mogelijk om met enkel een geregistreerd ADO Den Haag-account één kaart aan te kopen. Identificatie is nog wel gewenst, maar niet verplicht voor deze wedstrijd. Meer hierover lees je in dit artikel. Daarnaast vind je er ook wat interessante feiten en weetjes. We wensen je alvast een fijne wedstrijd en hopelijk tot vrijdag!

Kom op tijd: vakken F, G, H, M, N, O, P, Q reeds uitverkocht; op vakken L en R slechts enkele plekken beschikbaar

De kaartverkoop voor de wedstrijd loopt zeer voorspoedig. De vakken F, G, M, N, O, P en Q zijn reeds uitverkocht. Voor de vakken L en R zijn er nog slechts enkele plekken beschikbaar. Zorg dus dat je op tijd naar richting het stadion afreist en we samen de drukte bij de toegangspoorten en stadionkassa's verdelen.

Kaart bestellen nu mogelijk met ADO Den Haag-account, zonder identificatieplicht

Het duel tegen Jong Ajax is één van de drie thuiswedstrijden die tot de pilot behoort van verruimde voorwaarden voor kaartverkoop. Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft voor het duel tegen Jong Ajax de mogelijkheid om één kaart te bestellen, zonder dat de identificatie verplicht is. Kaarten zijn enkel online te verkrijgen en dus niet te koop aan de stadionkassa (kinderkaarten uitgezonderd). 

Ik heb nog geen ADO Den Haag-account
Heb je nog geen ADO Den Haag-account? Deze kun je hier aanmaken. Na het voltooien van de registratie heb je meteen het recht om een ticket aan te schaffen. Een volledige registratie is nog altijd van meerwaarde omdat dit je de mogelijkheid geeft een extra kaart aan te kunnen schaffen en ook toekomstige thuiswedstrijden van ADO Den Haag kunt bezoeken. Doorloop alle stappen via adodenhaag.nl/registratie

Ik ben al in bezit van een ADO Den Haag-account
Dan kun je direct en gemakkelijk jouw kaart online bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee (extra) kinderkaarten aanschaffen. Dit dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen naast de kaart die recht geeft op toegang nog één kaart bijbestellen voor een vriend, familielid of kennis. Seizoenkaarthouders die dit onverhoopt nog niet hebben gedaan vragen wij om contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op! Je hebt dit seizoen je fysieke Seizoenkaart nodig voor toegang tot de thuiswedstrijden.

Feiten en weetjes

  • Onderlinge balans: ADO Den Haag en Jong Ajax ontmoetten elkaar vijf keer eerder in de Keuken Kampioen Divisie, beide ploegen wonnen twee keer en de meest recente ontmoeting eindigde gelijk (0-0 eerder dit seizoen).
  • Baas in eigen huis: ADO Den Haag verloor geen van de laatste acht thuisduels in alle competities (W6, G2), in de laatste twintig jaar bleven de Hagenaars slechts één keer langer ongeslagen in opeenvolgende thuiswedstrijden (9 in maart-mei 2022).
  • Onder vuur: Jong Ajax kreeg dit seizoen meer schoten op doel tegen dan iedere andere ploeg in de Keuken Kampioen Divisie (166), terwijl slechts twee teams vaker op doel schoten dan ADO Den Haag (148).
  • Aangever Van Mieghem: ADO Den Haag-speler Daryl van Mieghem werd de eerste speler die een assist gaf in vijf KKD-duels op rij sinds Daniel Crowley in maart 2018 en kan de eerste worden die dit in zes opeenvolgende Eerste Divisie-wedstrijden doet sinds Oleksandr Zinchenko in februari-april 2017 (6).

STADIONKASSA'S OM 17:00 UUR OPEN; FANSTORE VRIJDAG VANAF 14:00 UUR GEOPEND

De stadionkassa's openen drie uur voor aanvang van de wedstrijd dus vanaf 17:00 uur kun je er terecht voor (vragen over) ticketverkoop. Voor de wedstrijd tegen Jong Ajax is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze gehele collectie alvast online willen bekijken of bestellen, bekijk dan onze webshop

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. Seizoenkaarthouders hebben reeds bij de Seizoenkaart een muntje ontvangen. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine voor de wedstrijd tegen Jong Ajax.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Jong Ajax, seizoen 2023-2024