ADO Den Haag speelt op vrijdag 1 december de uitwedstrijd op bezoek bij Helmond Sport, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze uitwedstrijd tegen Helmond Sport is nu van start gegaan. De regeling betreft een verplichte auto/ buscombi. De kaartverkoop is uitsluitend beschikbaar voor Seizoenkaarthouders (met uitkaartstatus). De kaartverkoop loopt tot woensdag 29 november.

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je dit jaar een nieuwe Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke ADO Den Haag-Ticketshop 

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 28,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 16:30 uur waarna we uiterlijk om 17:00 zullen vertrekken op weg naar Helmond. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Autocombi
Een toegangskaart i.c.m. de autocombi kost EUR 10,-. Omwisselen van je aangekochte kaart voor een toegangskaart kan tussen 17:00 uur en 17:30 uur bij de stadionkassa van het Bingoal Stadion. NB: Supporters zijn verplicht om met minimaal 3 mensen per auto naar Helmond te reizen i.v.m. de beperkte parkeergelegenheid. 

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Helmond. Fouilleren zal in Helmond plaatsvinden. Ongeopende flesjes/blikjes mogen mee en daarnaast het advies om zelf eten mee te nemen. Alcohol in de bus is verboden maar er wordt wel alcohol geschonken op het uitvak. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop