Dankzij de vele voorinschrijvingen werd eerder al bekend dat het ADO Den Haag Jubileumboek er gaat komen. Heb je het boek echter nog niet besteld? Vandaag tot 23:59 uur is de allerlaatste kans om dit unieke boek te bestellen. Daarbij willen we tevens aangeven dat dit boek enkel als Pre-Order te verkrijgen is en niet in de Fanstore zal verschijnen. 

De afgelopen periode is er lang en hard gewerkt aan het samenstellen van het bijzondere boekwerk. Het unieke vuistdikke boek op stoeptegelformaat (met maar liefst 704  bladzijden, formaat 24 x 33 cm) bevat een beschrijving van de rijke geschiedenis van ADO Den Haag vanaf de start in 1905 tot aan het ADO Den Haag van vandaag. Verschillende interviews, nostalgische verhalen en nog nooit vertelde anekdotes in combinatie met uniek beeldmateriaal maken dit jubileumboek tot een must have voor elke fan. 

Heb je het boek dus nog besteld dan heb je enkel vandaag nog om dit te doen! Je profiteert dan ook nog mee van de € 10 korting en je naam, als je dat wilt, wordt opgenomen in het jubileumboek.

Bestel het jubileumboek nu

preview1

Iedereen dit het boek wel al besteld heeft ontvangt binnenkort nader bericht over de exacte lanceringsdatum en het afhalen ervan.