Voor veel spelers is het al een tijdje vakantie, maar het interlandvoetbal gaat ook in deze maand gewoon door. Drie spelers van ADO Den Haag hebben zich afgelopen week moeten melden bij de nationale ploeg van het land waar zij voor uitkomen. Rafael Struick was voor de eerste keer mee met het nationale team van Indonesië en maakte zijn debuut in de oefenwedstrijd tegen Palestina. Naast Struick was Klas de tweede speler van ADO Den Haag die zijn eerste interland heeft afgewerkt. De middenvelder speelde met Suriname tegen Puerto Rico in een kwalificatiewedstrijd voor de Gold Cup. Tot slot was Nikiema opgeroepen voor Burkina Faso. De jonge doelman speelde al een aantal interlands voor het Afrikaanse land en kreeg afgelopen zondag weer speeltijd en verdedigde Nikiema de hele wedstrijd het doel.

Kilian Nikiema (Burkina Faso)

Kaapverdië - Burkina Faso 3-1
Estadio Nacional de Cabo Verde, Kaapverdië
Kwalificatie Afrika Cup
Kilian Nikiema mocht starten en keepte de hele wedstrijd tegen Kaapverdië. Burkina Faso was al geplaatst voor de Afrika Cup dus de nederlaag is zonder gevolgen.

Dhoraso Klas (Suriname)

Suriname - Puerto Rico 0-0*
*wint na strafschoppen 
Dry Pink Stadium, Verenigde Staten
Prelims Gold Cup
Dhoraso Klas startte in de basis en maakte daarmee zijn officiële debuut voor Suriname. Klas werd in de 58e minuut gewisseld en zag uiteindelijk zijn ploeg in de strafschoppenserie ten onder gaan tegen Puerto Rico. Hierdoor zijn de kansen op deelname aan de Gold Cup verkeken voor de ploeg van trainer Aron Winter.

Rafael Struick (Indonesië)

Indonesië - Palestina 0-0
Gelora Bung Tomo Stadion, Indonesië
Vriendschappelijk
Rafael Struick mocht aan de aftrap beginnen en maakte daarmee zijn debuut voor het Indonesische voetbalelftal. 

Indonesië - Argentinië 0-2
Gelora Bung Karno Stadion, Indonesië
Vriendschappelijk
Wederom was er een basisplaats voor Rafael Struick. Ditmaal nam hij het met Indonesië op tegen wereldkampioen Argentinië. Struick deed ruim een uur mee.