Wil jij jezelf of iemand anders een mooi cadeau geven? Een uniek item van ADO Den Haag willen bemachtigen dat niemand anders heeft? Dit is je kans! Alle gedragen wedstrijdshirts van de laatste thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen FC Dordrecht worden online geveild via MatchWornShirt. Je kunt tot zaterdag 20 mei bieden op het shirt van je favoriete ADO Den Haag-speler. Van de opbrengsten wordt de wedstrijdkleding van de jeugd, die volgend seizoen ook in de nieuwe kleding gestoken zullen worden, bekostigd. 

*Malik Sellouki* of ADO Den Haag celebrate 1-0

Spectaculaire shirtpresentatie
Afgelopen vrijdag onthulden supporters voorafgaand aan de wedstrijd middels een uniek spandoek het nieuwe shirt voor het seizoen 2023-2024. Daarna betraden ook de spelers het veld in het nieuwe shirt, gebaseerd op de tenues uit eind jaren '80. De shirts die tijdens deze wedstrijd gedragen werden zullen nu middels een exclusieve veiling beschikbaar zijn. Word jij eigenaar van het nieuwe shirt via de veiling? Dan ben je een van de eersten die het shirt in bezit heeft!

Bied nu mee, de veiling sluit aanstaande zaterdag
De veiling loopt tot zaterdag 20 mei. Indien je met je bieding hebt gewonnen zal MatchWornShirt z.s.m. na betaling het wedstrijdgedragen shirt toesturen. Maak je daarbij ook geen zorgen over eventuele gezondheidsrisico’s. MatchWornShirt zorgt er namelijk voor dat alle shirts gereinigd worden met UV-C licht, waardoor DNA, bacteriën en virussen uit het shirt worden verwijderd. Omdat de shirts niet met water in aanraking komen blijven de kenmerkende grasplekken en zweetgeur behouden, zodat het ultieme wedstrijdgevoel niet verdwijnt.