Back to the Future! ADO Den Haag zal in het seizoen 2023-2024 spelen in een shirt dat is geinspireerd op de kenmerkende shirts uit de jaren '86 t/m '89. Tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - FC Dordrecht, de laatste thuiswedstrijd van Dick Advocaat als trainer van ADO Den Haag, werd het nieuwe tenue onthuld. Zowel op het veld als op de tribune was het nieuwe shirt in volle glorie te bewonderen. De wedstrijdshirts zijn vanaf nu tot uiterlijk woensdag 24 mei als pre-order te bestellen. Indien je deze als pre-order bestelt heb je jouw shirt binnen voordat deze in de verkoop zal gaan. 

ADO Den Haag thuisshirt 2023-2024
In september '22 zijn de voorbereidingen gestart om nu al het nieuwe thuisshirt '23-'24 te kunnen lanceren. Supporters met absolute liefde voor ADO Den Haag shirts, HFC-leden die de prachtige historie van de club bewaken en ook supportersvereniging Haagsche Bluf hebben hier een actieve bijdrage aan geleverd. In de jaren ‘80 zijn een aantal mooie successen gevierd in het shirt met het opvallende patroon. Wat te denken van bijvoorbeeld het seizoen 1986-1987 waarin het toenmalige FC Den Haag de finale van de KNVB Beker behaalde of de promotie in het jaar 1989 onder trainer Co Adriaanse.

Samen met Frans Danen en Leo Schellevis, spelers uit die tijd, presenteren wij met trots dan ook dit prachtige thuisshirt, geinspireerd op het verleden - gemaakt voor de toekomst!

Sponsoren op het shirt: één wijziging
De sponsoren op het thuisshirt blijven ten opzichte van afgelopen seizoen onveranderd met één uitzondering. Looije neemt na dit seizoen afscheid als shirtsponsor en zal alleen bij deze wedstrijd eenmalig op het thuisshirt staan. Indien je ervoor kiest om het nieuwe shirt te bestellen ontvang je het shirt uiteraard inclusief deze nieuwe rugsponsor. Voor het einde van de maand zal ADO Den Haag bekend maken welke sponsor zich voor langere tijd als rugsponsor aan de club zal verbinden. Direct daarna ontvang je dan jouw shirt thuisgestuurd. 

Kindermaten
Ook de keepershirts zijn al te bestellen als pre-order. Op wedstrijdshirts voor kinderen (betreft alle kindermaten) zal Hommerson Casino niet als sponsor zichtbaar zijn. Op deze shirts en op alle shirts van de teams in onze jeugdopleiding is Funland als naamgever verbonden. Het logo van Funland is in samenspraak met Hommerson aangepast waarbij bewust is gekozen voor een eenduidige naamgeving zonder extra toevoegingen. 

tenue2324 4

Keepershirts en uitshirts
Ook de keepershirts zijn al te bestellen. De sluitposten zullen aankomend seizoen in drie verschillende keepersshirts het doel verdedigen. Er is een oranje, zwarte en een speciaal nieuw ontworpen mintgroen tenue. 

Lancering uitshirts en trainingskleding
De lancering van de uitshirts belooft een bijzondere te worden maar laat nog even op zich wachten. Wel zullen deze voordat 'officieel' de zomervakantie begint te verkrijgen zijn. Hierover later meer! 

Pre-order nu jouw thuisshirt!
Het thuisshirts van ADO Den Haag 2023-2024 kun je vanaf nu tot uiterlijk woensdag 24 mei als (online) pre-order bestellen in onze officiële webshop. Natuurlijk kan je ook kiezen voor bedrukking van je eigen naam en nummer of natuurlijk die van jouw favoriete ADO Den Haag speler.

Pre-order nu online via de officiële webshop!