ADO Den Haag gaat op vrijdag 7 april op bezoek bij Roda JC, de aftrap is om 20:00 uur. Kaarten zijn reeds in de verkoop. De verkoop loopt tot woensdag 5 april 15:00 uur. De regeling betreft een auto-/ buscombi. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop uitsluitend voor (halve) Seizoenkaarthouders en Clubkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders en Clubkaarthouders hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Supporters die dit seizoen eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuwe halve Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke ADO Den Haag Ticketshop 

Autocombi 
Voor de autocombi zijn in verband met de parkeercapaciteit slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Supporters dienen om die reden ook verplicht met minimaal 3 personen per auto af te reizen naar Kerkrade. De kosten voor de autocombi bedragen EUR 10,-. Omwisselen is tussen 16:00 en 16:45 uur bij de infokassa (naast poort 15-18).

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 32,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 15:30 uur waarna we uiterlijk om 15:45 uur zullen vertrekken op weg naar Kerkrade. Er zal een tussenstop van maximaal 30 minuten worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet mee in de buscombi. Fouilleren zal in Kerkrade plaatsvinden. Het meenemen van ongeopende flesjes en blikjes frisdrank is toegestaan. Alcohol is op de heenreis verboden. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen. 

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop