De laatste fase van de competitie is letterlijk ingegaan met de start van de vierde periode afgelopen maandag. Willem II is vrijdag de tegenstander in eigen huis. De eredivisiedegradant was eerder dit seizoen 1-0 te sterk voor de Hagenaars, maar de ploeg is gebrand om zich te revancheren van die avond in Tilburg. Tyrese Asante blikte vooruit op dat duel van morgen voor de camera van ADO TV. "We gaan er vol vertrouwen in en willen heel erg graag die drie punten meenemen. Dat is het belangrijkste."

Afgelopen maandag gaf ADO Den Haag in de tweede helft een 0-1 voorsprong weg, terwijl het voor rust verreweg de betere partij was. Asante had daar wel een verklaring voor. "FC Eindhoven gooide het om in de tweede helft en daar kregen we minder grip op. We raakten de ballen sneller kwijt en verloren daardoor de controle." Het was één van de vijf duels die in vijftien dagen wordt gespeeld. Na de wedstrijd tegen Willem II heeft ADO Den Haag even rust. Dat is wel zo fijn na zo'n druk programma, geeft Asante aan.

Het beloven nog spannende laatste maanden te worden voor de competitie. Nog altijd heeft de Haagse club een play-off ticket in het vizier, al moet het daarvoor wel een paar plekken stijgen op de ranglijst. De jonge verdediger geeft aan dat het team er 100% in gelooft dat dat nog kan lukken. "We zijn een lange periode ongeslagen gebleven en als je omhoog kijkt, zie je dat we niet ver er vanaf staan. Er kan nog van alles gebeuren.

Bekijk hieronder het gehele item van ADO TV in aanloop naar ADO Den Haag - Willem II met Tyrese Asante.