Vrijdag wordt er om 20:00 uur afgetrapt in het Bingoal Stadion tegen Willem II. De huidige nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie staat slechts vijf punten boven ADO Den Haag. Met een overwinning kan het puntenverschil dus worden teruggebracht tot twee. Een belangrijke wedstrijd dus in de strijd om een Play-off ticket. Ben jij ook van de partij vrijdag?

FEITEN EN WEETJES

  • Te doorbreken reeks: ADO Den Haag won maar liefst zeven van de laatste 11 wedstrijden. Van de laatste vier wedstrijden wist ADO Den Haag echter niet winnend van het veld te stappen (G2, V2). 
  • Schotkansen: ADO Den Haag is dit seizoen de ploeg die het grootste gedeelte van de schoten in de Keuken Kampioen Divisie van binnen het strafschopgebied lost (72,5%), maar slechts twee ploegen hebben een lagere
    schotconversie dan de Hagenaars (9,1%).
  • Uitwedstrijden tegenstander: Willem II won geen van de laatste vier uitwedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie (G2, V2), de langste dergelijke reeks voor de Tricolores op het tweede niveau sinds 1986 (toen 11); dit kalenderjaar pakten slechts twee ploegen in de KKD minder punten buitenhuis dan Willem II (2).

ALLEEN ONLINE KAARTVERKOOP

Iedereen met een ADO Den Haag-account heeft de mogelijkheid om één kaart te bestellen, enkel online. Hiervoor is wel een (nieuwe) registratie met identificitie-check vereist. Houd rekening met een eenmalige verwerking van 24 uur. Volg éénmalig onderstaande stappen, dan kun je in de toekomst gemakkelijk een kaart aanschaffen. Let op: kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa.

Nog geen registratie? 
Doorloop eenmalig de stappen via adodenhaag.nl/registratie
Lukt het onverhoopt niet je te registreren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volledig geregistreerd? 
Heb je bovenstaande registratie en verificatieproces al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk jouw kaart bestellen via onderstaande button.

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa enkel als informatiepunt (geopend vanaf 17:00 uur) en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassene geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

BTN TICKETS 

Vrijdag nemen we afscheid van Sem, Robert en Erik! 

Tijdens een bijzondere bekeravond tegen Go Ahead Eagles hebben we eerder afscheid genomen van meerdere oud-spelers van de club. Helaas konden hier een aantal belangrijke oud-gedienden niet bij aanwezig zijn. In de rust van ADO Den Haag - Willem II willen we Sem Steijn, Robert Zwinkels en Erik Falkenburg nog even in het zonnetje zetten. Een extra reden om erbij te zijn vrijdag!

afscheid3spelers 1x1

FANSTORE GEOPEND VANAF 14:00 UUR

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

ROOKVRIJ BINGOAL STADION

Graag willen iedereen bewust maken dat er in Nederlandse voetbalstadions, al met ingang van het seizoen 2020/2021, niet meer gerookt mag worden. Destijds is er veel aandacht voor geweest maar graag willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat het Bingoal Stadion rookvrij is en zal hier dan ook strenger op toezien.

Een extra reden voor strenger toezicht is ook het feit dat er, tijdens de laatste thuiswedstrijd, een controle is geweest van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hierbij is geconstateerd dat het op teveel plekken mis gaat. Vooralsnog blijft het bij een waarschuwing, maar bij volgende controles kunnen boetes volgen. ADO Den Haag zal eventuele boetes één op één doorbelasten aan de overtreders. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine van ADO Den Haag - Willem II.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - Willem II, seizoen 2022-2023