Morgen treedt ADO Den Haag aan tegen PEC Zwolle, de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Beide teams zijn dit kalenderjaar nog ongeslagen en dus zal het een leuke strijd gaan worden. Inmiddels is ADO Den Haag al negen competitieduels op rij ongeslagen en dat doet het vertrouwen goed, aldus Jordy Wehrmann. De middenvelder beschouwde bij ADO TV voor op de wedstrijd tegen de Zwollenaren.

"We hebben PEC Zwolle de afgelopen week geanalyseerd en ik heb meerdere wedstrijden van ze gekeken. Het is een opportunistische ploeg die continu druk zet en met veel vertrouwen spelen. Ze nemen risico in de opbouw en zetten hoog druk." Met 57 punten uit 24 duels nemen de Blauwvingers met zeven punten voorsprong op de nummer twee de leiding en wisten nog maar weinig ploegen te winnen van de ploeg van trainer Dick Schreuder. Een van de weinige teams die de Zwollenaren wisten te verslaan is ADO Den Haag. Als dat morgen weer lukt doen de Hagenaars geweldige zaken met het oog op de derde periodetitel. Wehrmann wil echter nog niet te ver vooruitkijken. "De trainer heeft al vaak bij ons aangegeven dat elke pot een finale is en dat het niet veel zin heeft om verder vooruit te kijken dan de volgende wedstrijd. Het belangrijkste is dat we resultaten blijven boeken en het liefst door drie punten te pakken."

Het vertrouwen bij de Haagse ploeg is in ieder geval gegroeid afgelopen periode. "We zitten in een goede flow en hebben veel vertrouwen. We kunnen nu bouwen op vastigheden. Daarnaast denk ik dat PEC Zwolle om die reden ook bang is voor ons. We spelen immers thuis en zijn al lang ongeslagen. Aan ons is het nu om het waar te maken."

Bekijk hieronder het gehele interview met Jordy Wehrmann in aanloop naar het thuisduel tegen PEC Zwolle.