Vrijdag 17 februari treft ADO Den Haag in het eigen Bingoal Stadion PEC Zwolle. De ploeg uit Zwolle is koploper in de Keuken Kampioen Divisie en net als ADO Den Haag in competitieverband dit kalenderjaar nog ongeslagen. Beide ploegen zijn in de race voor de derde periode. Voor PEC Zwolle is deze periode echter minder van belang, met een voorsprong van vijftien punten op de nummer drie stevent het namelijk af op directe promotie. Voor ADO Den Haag is het een hele belangrijke wedstrijden. Er staan nog vier duels in de derde periode op de planning in de strijd voor een plek in de play-offs.

FEITEN EN WEETJES

  • ADO Den Haag won vijf van de laatste zeven ontmoetingen met PEC Zwolle in alle competities (V2), evenveel zeges als in de voorgaande dertig onderlinge duels met de Blauwvingers (G7, V18).
  • ADO Den Haag verloor geen van de laatste negen officiële duels (W6, G3) en kan voor het eerst sinds 2003 in tien opeenvolgende wedstrijden in alle competities ongeslagen blijven (toen 13).
  • PEC Zwolle scoorde in de vorige speelronde voor de zevende keer dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen uit een corner, het gedeeld hoogste aantal van alle ploegen in de competitie (VVV-Venlo ook 7).
  • Thomas Verheydt kan tegen PEC Zwolle zijn 200e duel in de Keuken Kampioen Divisie spelen, sinds zijn debuut in november 2015 kwam de spits van ADO tot meer doelpunten dan iedere andere speler in de
    competitie (95).

ALLEEN ONLINE KAARTVERKOOP

Iedereen met een ADO Den Haag account heeft de mogelijkheid om één kaart te bestellen, enkel online. Hiervoor is wel een (nieuwe) registratie met identificitie-check vereist. Houd rekening met een eenmalige verwerking van 24 uur. Volg éénmalig onderstaande stappen dan kun je in de toekomst gemakkelijk een kaart aanschaffen. Let op: kaarten zijn niet te koop aan de stadionkassa.

Nog geen registratie: 
Doorloop éénmalig de stappen via adodenhaag.nl/registratie
Lukt het onverhoopt niet je te regstreren. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volledig geregistreerd?! 
Heb je bovenstaand registratie en verificatie proces al eerder doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk jouw kaart bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS 

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa enkel als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassene geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

FANSTORE GEOPEND VANAF 14:00 UUR

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

ROOKVRIJ BINGOAL STADION

Graag willen iedereen nogmaals bewust maken dat er in Nederlandse voetbalstadions, al met ingang van het seizoen 2020/2021, niet meer gerookt mag worden. Destijds is er veel aandacht voor geweest maar graag willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat het Bingoal Stadion rookvrij is en zal hier dan ook strenger op toezien.

Een extra reden voor strenger toezicht is ook het feit dat er, tijdens de laatste thuiswedstrijd, een controle is geweest van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hierbij is geconstateerd dat het op teveel plekken mis gaat. Vooralsnog blijft het bij een waarschuwing, maar bij volgende controles kunnen boetes volgen. ADO Den Haag zal eventuele boetes één op één doorbelasten aan de overtreders. 

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine van ADO Den Haag - PEC Zwolle.

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - PEC Zwolle, seizoen 2022-2023