In de 1/8ste finales van de beker is Go Ahead Eagles de tegenstander voor ADO Den Haag. Vijf dagen na het gewonnen competitieduel tegen NAC blikte Ricardo Kishna bij ADO TV voouit op het treffen met de eredivisionist en gaf hij een update over zijn opgelopen blessure in de vorige wedstrijd die hem niet tegenhoudt om morgen te spelen. 

Afgelopen vrijdag kwam Kishna na lange tijd weer eens in actie vanaf de start, maar een paar minuten voor het einde van de eerste helft kwam Ricardo Kishna na een individuele actie lelijk ten val. Men vreesde voor weer een nieuwe blessure en moest hij zich in de rust laten vervangen. "Natuurlijk was dat frustrerend, zeker als je zo hard knokt om terug te knokken. Ik was die avond dus behoorlijk gefrustreerd." Gelukkig bleek in de dagen daarna dat de kwetsuur relatief meeviel en zodoende kan de aanvallende middenvelder spelen tegen Go Ahead Eagles. "Het is een wijze keuze geweest om te wisselen in de rust. Ik heb er de laatste dagen nog wel een beetje last van gehad, maar ik ben klaar om te spelen."

Een krachtmeting met een eredivisionist, het blijft ook voor Kishna lastig in te schatten wat de kansen voor ADO Den Haag zijn. Zeker nu er een aantal belangrijke spelers niet bij kunnen zijn. Thomas Verheydt is bijvoorbeeld vanwege een schorsing niet inzetbaar in het bekerduel. "Het is een groot gemis voor ons, want hij heeft een belangrijke rol in zowel het veld als in de kleedkamer." Wellicht dat Thomas, die plaats moet nemen op de tribunes, een aantal bekenden tegen het lijf loopt. ADO Den Haag neemt rondom het duel tegen Go Ahead Eagles namelijk afscheid van een aantal ex-spelers. Voor Kishna betekent dat het een weerzien met meerdere ex-ploeggenoten. "Die jongens hebben waarde gehad voor de club dus het is belangrijk om ze in het zonnetje te zetten. Ik spreek nog regelmatig met ze dus dat is extra leuk. Nog steeds heb ik dagelijks contact met Michiel Kramer bijvoorbeeld."

De aanwezigheid van al die gasten die hij zo goed kent van eerdere periodes bij ADO Den Haag kan zeker werken als een motivatie al zegt Kishna het zelf. "Dat kan de avond extra kleur geven en moet voor ons genoeg motivatie geven. We zijn al aardig ver in het bekertoernooi en een mooi resultaat in combinatie met het afscheid kan het een speciale avond worden."

Bekijk hieronder het gehele interview van ADO TV met Ricardo Kishna in aanloop naar het bekerduel tegen Go Ahead Eagles.