Sinds lange tijd mag ADO Den Haag weer eens thuis aantreden in het TOTO KNVB bekertoernooi. Op donderdag 9 februari is eredivisionist Go Ahead Eagles de tegenstander. Buiten de kans op het behalen van de kwartfinale is er nog een belangrijke reden waarom jij deze wedstrijd niet mag missen. ADO Den Haag neemt namelijk in de rust afscheid van een aantal belangrijke spelers die in de afgelopen jaren veel voor de club hebben betekend.

Feiten en weetjes: 

  • Laatste keer 1/8ste finale: ADO Den Haag bereikte in seizoen 2020/2021 voor het laatst de 1/8ste finale. Destijds was het, in de Gelderdome, Vitesse dat met 2-1 won. Aan Haagse zijde was Amar Catic de doelpuntenmaker. 
  • Eén keer eerder: ADO Den Haag speelde één keer eerder in het huidige stadion een thuiswedstrijd in 1/8ste finale. We moeten terug naar seizoen 2008/2009. FC Twente, dat reikte tot de finale, was in dat seizoen met 1-5 te sterk.
  • Kwartfinale: De laatste keer dat ADO Den Haag doorstootte tot de kwartfinale was in 2004/2005. ADO Den Haag won toen, in het Zuiderpark, na strafschoppen van FC Twente.
  • Bekersucces: Voor het echte bekersucces moeten we verder terug. In totaal werd acht keer de finale behaald. In 67/68 en 74/75 mocht de ploeg uit Den Haag ook daadwerkelijk de beker in ontvangst nemen. 

ALLEEN ONLINE KAARTVERKOOP

Seizoenkaarthouders gratis toegang
Iedereen die vanaf het begin van het seizoen in het bezit is van een Seizoenkaart heeft donderdag gratis toegang tot het Bingoal Stadion. Daarbij kunnen Seizoenkaarthouders één extra kaart bijkopen. Iedereen met een (nieuw) ADO Den Haag-account, clubkaarthouders en supporters met een halve Seizoenkaart hebben de mogelijkheid om één kaart voor zichzelf en één kaart voor een vriend, kennis of familielid aan te schaffen.

Nog geen registratie?
Bekijk adodenhaag.nl/registratie voor een volledige uitleg m.b.t. de eenmalige registratie, hier tref je ook een korte uitlegvideo wanneer je er niet helemaal uitkomt. 

Volledig geregistreerd?! 
Heb je de registratie en verificatie helemaal doorlopen? Dan kun je direct en gemakkelijk jouw kaart bestellen via onderstaande button.

BTN TICKETS

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 18:00 uur geopend maar enkel als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassene geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft, dan kun je bij de stadionkassa maximaal twee kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dient met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn. 

Vakken G, N & O uitverkocht
De kaartverkoop verloopt voorspoedig en inmiddels zijn de vakken G (Aad Mansveld) N en O (Haaglanden) uitverkocht. Geweldig om te zien dat veel supporters weer de weg naar het Bingoal weten te vinden. 

FANSTORE GEOPEND VANAF 14:00 UUR

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

ROOKVRIJ BINGOAL STADION

Graag willen iedereen nogmaals bewust maken dat er in Nederlandse voetbalstadions, al met ingang van het seizoen 2020/2021, niet meer gerookt mag worden. Destijds is er veel aandacht voor geweest maar graag willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen. ADO Den Haag vindt het belangrijk dat het Bingoal Stadion rookvrij is en zal hier dan ook strenger op toezien.

Een extra reden voor strenger toezicht is ook het feit dat er, tijdens de laatste thuiswedstrijd, een controle is geweest van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Hierbij is geconstateerd dat het op teveel plekken mis gaat. Vooralsnog blijft het bij een waarschuwing, maar bij volgende controles kunnen boetes volgen. ADO Den Haag zal eventuele boetes één op één doorbelasten aan de overtreders. 

Een passend afscheid

En dan is er nog één belangrijke reden waarom je deze avond niet mag missen. ADO Den Haag neemt namelijk afscheid van een aantal spelers die veel voor onze club hebben betekend. Helaas zijn er verschillende redenen waarom deze spelers niet eerder het afscheid hebben gekregen dat ze wel verdienen, gelukkig kunnen we dat deze avond meer dan goedmaken. Wij kijken in ieder geval uit naar een bijzondere avond met een weerzien van voor ADO Den Haag zeer belangrijke spelers. Het feit dat zij nog altijd graag bij ADO Den Haag komen zegt veel over de kracht van Onze Trots - ADO Den Haag.

visual afscheid speler