Wil jij jezelf of iemand anders een mooi cadeau geven? Een uniek item van ADO Den Haag willen bemachtigen dat niemand anders heeft? Dit is je kans! Alle gedragen wedstrijdshirts van ADO Den Haag - NAC worden online geveild. Daarnaast hebben we ook twee door de gehele selectie gesigneerde shirts toegevoegd. Je kunt tot zaterdag 11 februari bieden op het shirt van je favoriete ADO Den Haag-speler. De opbrengsten komen ten goede aan de stichting van ADO Den Haag die in samenwerking met Stichting Leergeld Den Haag wedstrijdbezoeken voor maatschappelijke deelnemers mogelijk maakt.

Bied mee op shirts van jouw favoriete speler
Tegen NAC behaalde ADO Den Haag een prachtige 2-1 overwinning. Jordy Wehrmann opende de score, waarna Verheydt via de voet van een NAC-speler op een verdiende 2-0 voorsprong kwam. In de slotfase werd het nog even spannend toen Velanas de aansluitingstreffer binnenkopte. Gelukkig hield ADO Den Haag stand en werd er na afloop een goed feestje gevierd met de fans! De shirts die bij dit gewonnen duel werden gedragen worden nu geveild voor het goede doel. 

ado mws 1920x1080 5

Bied nu mee, de veiling sluit aanstaande zaterdag
De veiling loopt tot zaterdag 11 februari. Indien je met je bieding hebt gewonnen zal MatchWornShirt z.s.m. na betaling het wedstrijdgedragen shirt toesturen. Maak je daarbij ook geen zorgen over eventuele gezondheidsrisico’s. MatchWornShirt zorgt er namelijk voor dat alle shirts gereinigd worden met UV-C licht, waardoor DNA, bacteriën en virussen uit het shirt worden verwijderd. Omdat de shirts niet met water in aanraking komen blijven de kenmerkende grasplekken en zweetgeur behouden, zodat het ultieme wedstrijdgevoel niet verdwijnt. Bied dus snel mee!

Steun een goed doel
In samenwerking met Stichting Leergeld Den Haag wil ADO Den Haag in de Maatschappij kinderen een kans geven om gedurende het voetbalseizoen de unieke beleving van een live-wedstrijd te ervaren. Stichting Leergeld Den Haag zet zich onder andere in voor gezinnen met kinderen waarvoor het, door verschillende redenen, niet vanzelfsprekend is om aan verschillende uitjes deel te nemen. Naast de succesvolle trajecten van ‘Leven als een ADO-Prof!’ slaan beide organisaties ook de handen in een om met passend vervoer een wedstrijd van ‘Onze Trots’ te bezoeken. Inmiddels staat de teller van de veiling al op ruim 3000 euro, maar hoe meer de veiling oplevert, hoe beter natuurlijk. Bied dus mee en maak veel kinderen blij!