Vrijdag staat het duel tegen VVV-Venlo voor de deur. De wedstrijd wordt gespeeld in De Koel waar ADO Den Haag vorig seizoen met maar liefst 0-5 wist te winnen. Met drie doelpunten had Thomas Verheydt die avond een belangrijk aandeel in de grote zege. Dit keer staat de Haagse spits weer vol vertrouwen aan de aftrap, want de afgelopen twee wedstrijden vond hij het net. "Natuurlijk hoop ik weer een nieuwe reeks neer te zetten. We spelen wat meer vooruit dus ik ga de mogelijkheden krijgen", aldus Verheydt.

Na de knappe overwinning op MVV Maastricht volgde afgelopen zondag het teleurstellende gelijkspel tegen hekkensluiter Jong FC Utrecht. Een wedstrijd waar meer in had gezeten, zo ook volgens de deze week 31 jaar geworden aanvaller. "Het is duur en onnodig puntverlies geweest. Natuurlijk speelden zij ook redelijk, maar op een goede dag moeten we het normaal gesproken winnen." 

Tegen VVV-Venlo is al snel weer de mogelijkheid om in de 'winning mood' terug te komen geeft Verheydt aan. Met vier ongeslagen competitiewedstrijden op rij is in ieder geval het vertrouwen in de groep. "Dit zijn lekkerdere weken, al was afgelopen zondag even zonde. Aan ons is het om het tegen VVV-Venlo weer op te pakken met drie punten." Dick Advocaat gat bij de wekelijkse persconferentie aan dat hij kan beschikken over een fitte selectie. "Dat is uiteraard fijn", zegt Verheydt. "Bijvoorbeeld Breinburg en Kishna zijn weer terug, dat zijn belangrijke jongens. Je ziet dat als ze meedoen dat de intensiteit en de kwaliteit omhooggaan."

Bekijk hieronder het gehele interview met Thomas Verheydt.