ADO Den Haag gaat op vrijdag 27 januari op bezoek bij VVV-Venlo, de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop voor deze uitwedstrijd is inmiddels van start gegaan. De verkoop voor deze uitwedstrijd loopt tot woensdag 25 januari 17:00 uur. De regeling betreft een verplichte bus of autocombi. Er zijn 550 kaarten beschikbaar, 200 buscombi kaarten en 350 autocombi's. Daarbij is er een extra verruiming aangekondigd en mag ook iedereen met een halve Seizoenkaart (+uitkaartstatus) een kaart aanschaffen. 

Verkoop uitsluitend voor (Halve) Seizoenkaarthouders met geldige foto
Nadat eerder uitsluitend Seizoenkaarthouders de mogelijkheid hadden één kaart aan te schaffen voor uitwedstrijden mag nu ook iedereen in het bezit van een Halve Seizoenkaart een uitkaart aankopen. Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag wel bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuwe Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Kaart aanschaffen
Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je via onze ticket-omgeving 
Hiervoor is wel een nieuwe registratie en identificatie vereist. Heb je dit nog niet gedaan klik dan hier
Wil je naar uitwedstrijden maar heb je geen Seizoenkaart, bekijk de mogelijkheden voor een Halve Seizoenkaart

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 27,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 15:45 uur waarna we uiterlijk om 16:00 uur zullen vertrekken op weg naar Venlo. Er zal onderweg één tussenstop zijn van maximaal 30 minuten. De instapprocedure zal door de ID-check wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Autocombi
Een autocombi-ticket kost EUR 9,-. Voor de autocombi geldt omwisselen tussen 16.45 en 17.30 uur in Den Haag aan de stadionkassa (naast poort 15-18, Haaglanden tribune). Hou voor de rijroute naar het Covebo Stadion De Koel onderstaande rijroute aan: 

  • de A67 tot afrit 41 volgen;
  • bovenaan deze afrit slaat u rechtsaf (Weselseweg);
  • bij de eerste rotonde neemt neemt u de derde afslag (Klagenfurtlaan);
  • bij de volgende rotonde neemt u de tweede afslag (Klagenfurtlaan);
  • bij de dan volgende rotonde neemt u weer de tweede afslag (Klagenfurtlaan);
  • aan het einde van de Klagenfurtlaan neemt u de tweede afslag (Kaldenkerkerweg);
  • na 600 meter is links het Covebo Stadion De Koel gelegen

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt en wie een ticket omwisselt voor de autocombi. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Venlo. Fouilleren zal in Venlo plaatsvinden. Ongeopende flesjes/blikjes zijn toegestaan. Ook eten mag mee. Alcohol is verboden. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen.