ADO Den Haag maakt zich op voor de eerste thuiswedstrijd van 2023. Op vrijdag 13 januari wordt er om 20:00 uur afgetrapt tegen de huidige nummer 3 van de ranglijst, MVV. Nadat afgelopen vrijdag de eerste drie punten onder leiding van Dick Advocaat werd gepakt is het nu zaak de punten in het Bingoal Stadion te houden. Ook is vrijdag de eerste wedstrijd van de derde periode, laten we samen voor een vliegende start zorgen! 

FEITEN EN WEETJES

  • Clean sheets: ADO Den Haag hield in de laatste twee duels in de Keuken Kampioen Divisie de nul en kan voor het eerst sinds maart 2008 in drie competitiewedstrijden op rij het doel schoonhouden (toen ook in de Eerste Divisie).
  • Haags Kwartiertje? MVV kreeg dit seizoen vier keer een treffer in of na de negentigste minuut te verwerken in de KKD, het gedeeld hoogste aantal van alle ploegen in de competitie; het laatste seizoen waarin dit de Maastrichtenaren vaker gebeurde was 2019/20 (6).
  • Nieuwe aanwist: In het seizoen 2021-2022 was Joey Sleegers nummer vier als het gaat om betrokkenheid bij goals (21 goals-11 assists) en tweede als het gaat om schotkansen (127 schoten, 86 kansen gecreerd). 

ALLEEN ONLINE KAARTVERKOOP; VANDAAG NOG REGISTREREN

ADO Den Haag mag een volgende stap zetten als het gaat om verkoop van kaarten voor thuiswedstrijden. Iedereen heeft weer de mogelijkheid om één kaart te bestellen. Hiervoor is wel een (nieuwe) registratie met identificitie-check vereist. Wil je voor ADO Den Haag - MVV nog een kaart aanschaffen dan dien je uiterlijk donderdag 12 januari jouw registratie en identificatie af te ronden. De identificatie heeft namelijk een verwerking van 24 uur. Volg éénmalig onderstaande stappen dan kun je in de toekomst weer gemakkelijk een kaart voor een thuiswedstrijd aanschaffen.

1. Registreer een nieuw ADO Den Haag account
2. Log in binnen de ADO Den Haag ticketing-omgeving
3. Je treft hier vier tabbladen. Ga naar ADO Den Haag Account en schaf deze aan voor EUR 1,- 
4. Klik rechtsboven op je naam en vervolgens op identificeren -> Een IDIN-check volgt.
5. Identificatie kan tot 24 uur duren en is eenmalig! Gelukt, dan kan je nu (en in de toekomst) een kaart aankopen.

Het volledige bericht omtrent de kaartverkoop lees je hier. Lukt identificatie onverhoopt niet. Stuur dan uiterlijk op donderdag 12 januari een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatiekassa en kinderkaarten
Op de wedstrijddag dient de stadionkassa enkel als informatiepunt en voor de aanschaf van kinderkaarten. Ben je als volwassenen geregistreerd en heb je een kaart aangeschaft dan kun je bij de Stadionkassa maximaal twee kinderkaarten aanschaffen. Dit gaat op basis van legitimatie (ID of Paspoort) en dienen met PIN te worden voldaan. De verstrekte kaarten zullen duidelijk als kinderkaarten herkenbaar zijn.

ado den haag

ROOKVRIJ BINGOAL STADION

Graag willen iedereen nogmaals bewust maken dat er in Nederlandse voetbalstadions, al met ingang van het seizoen 2020/2021, niet meer gerookt mag worden. Destijds is er veel aandacht voor geweest maar graag willen we dit nogmaals onder de aandacht brengen. ADO Den Haag vind het belangrijk dat het Bingoal Stadion rookvrij is en zal hier dan ook strenger op toezien.

Een extra reden voor strenger toezicht is ook het feit dat er, tijdens de laatste thuiswedstrijd, een controle is geweest van de voedsel en warenautoriteit. Hierbij is geconstateerd dat het op teveel plekken mis gaat. Vooralsnog blijft het bij een waarschuwing maar bij volgende controles kunnen boetes volgen. ADO Den Haag zal eventuele boetes één op één doorbelasten aan overtreders. 

FANSTORE GEOPEND VANAF 14:00 UUR;

Op de wedstrijddag is de Fanstore vanaf 14:00 uur geopend. Mocht je onze collectie al willen bekijken, bezoek dan onze webshop!

FOOD & BEVERAGE

Bierbrouwer Heineken heeft een verhoging doorgevoerd in de bierprijzen. Per 1 januari heeft onze leverancier een verhoging doorgevoerd van 10%. ADO Den Haag ziet zichzelf genoodzaakt om deze prijsverhoging tevens door te berekenen in het biertje in zowel de zakelijke ruimtes als de counters van het Bingoal Stadion.

PROGRAMMABOEKJE

Lees hieronder het wedstrijdmagazine ADO Den Haag - MVV, seizoen 2022-2023

wedstrijdmagazine ADO Den Haag - MVV, seizoen 2022-2023