ADO Den Haag gaat op vrijdag 11 november op bezoek bij Telstar de aftrap is om 20:00 uur. De kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt tot donderdag 10 november 12:00 uur. De regeling betreft een verplichte buscombi. In totaal zijn er 350 kaarten beschikbaar voor de verkoop. Lees hieronder alles over de voorwaarden om erbij te kunnen zijn.

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid één kaart aan te schaffen. Supporters die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Heb je een nieuwe Seizoenkaart aangekocht en nog niet eerder uitwedstrijden van ADO Den Haag bezocht. In dat geval willen we je verzoeken om een bezoek te brengen aan onze Fanstore. Hier maken we een foto en zorgen we ervoor dat je ook de mogelijkheid ontvangt om een uitkaart aan te kopen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving 

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het instappen van de bussen. Het kunnen tonen van een ID kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Op die manier is er duidelijk toezicht op wie in welke bus plaatsneemt. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Ijmuiden. Fouilleren zal bij Telstar plaatsvinden. Ongeopende flesjes/blikjes zijn toegestaan, alcohol is verboden. Consumpties in het uitvak zijn enkel met pin af te rekenen.

Buscombi – kom op tijd!
Een buscombi-ticket kost EUR 25,-. Start instap voor de buscombi is op de wedstrijddag vanaf 17:45 uur uur waarna we uiterlijk om 18:15 uur zullen vertrekken. Er zal geen tussenstop worden gemaakt. De instapprocedure zal door de ID-check en fouillering wellicht langer duren dan gebruikelijk, kom dus op tijd!

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke 'ADO Den Haag'-omgeving