Morgen wacht in eigen huis de confrontatie met VVV-Venlo, een week na het verloren duel tegen Helmond Sport. ADO Den Haag leek de weg naar boven weer te hebben gevonden na overwinningen op FC Eindhoven en NAC, maar de weken daarna speelden de Hagenaars gelijk tegen De Graafschap en afgelopen week volgde de nederlaag tegen Helmond Sport. Dat het aankomende vrijdag dan wel beter moet, mag duidelijk zijn, zo vindt ook Thomas Verheydt die bij ADO TV voorbeschouwde op de wedstrijd van vrijdag. "We hebben deze week een hard, maar goed gesprek gehad. Dat heeft tot een goed gevoel geleid richting VVV-Venlo."

Dat het afgelopen week mis ging in Helmond, de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie, is voor Verheydt nog steeds onverklaarbaar. "Zij waren door de 6-0 nederlaag eerder die week gebrand om iets recht te zetten en dat wisten wij. Dan valt het vies tegen dat je snel op achterstand komt. Dat is al te vaak gebeurd. Uiteindelijk kom je in de tweede helft wel op 1-1 en dan verwacht je door te gaan drukken, maar dat gebeurde niet." Door een doelpunt van Helmond Sport-spits Kaars ging ADO met 2-1 onderuit. "De teleurstelling was super groot en de eerste training na dat duel hebben we weinig tegen elkaar gezegd. We hebben afgelopen dagen met veel intensiteit getraind en goed gesproken waarbij iedereen is aangepakt. De trainer verwacht een reactie van ons."

VVV-Venlo is een tegenstander dat op dit moment niet in de beste fase zit van het seizoen. De laatste overwinning dateert van ruim een maand geleden en afgelopen week gingen de Venloënaren op eigen veld onderuit tegen Jong AZ. Of ADO Den Haag VVV vrijdag nogmaals pijn kan doen? "We kunnen elke tegenstander pijn doen en het rare is dat wij dat vooral doen tegen ongeslagen ploegen, zoals PEC Zwolle en FC Eindhoven. Nu moeten we het ook laten zien tegen andere tegenstanders die wat lager op de ranglijst staan. Aan de andere kant, alles zit dichtbij elkaar in deze competitie en is dit seizoen verre van gespeeld. We moeten nu een goede reeks neerzetten en dan kunnen er mooie dingen gebeuren."

Bekijk hieronder de gehele voorbeschouwing bij ADO TV op ADO Den Haag - VVV-Venlo met Thomas Verheydt.