Zondag start ADO Den Haag de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste training, onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Dirk Kuijt, zal op zondag 26 juni om 11:00 uur worden afgewerkt op het Prinses Irene Sportpark in Rijswijk. Het is mogelijk om deze eerste training van het nieuwe seizoen bij te wonen. Daarnaast is de traditionele oefenwedstrijd tegen Laakkwartier open voor publiek. Kaartverkoop voor dit duel verloopt via HVV Laakkwartier, hierover later meer. Voor de rest van het oefenprogramma wordt in een later stadium gecommuniceerd en ook of bij deze duels publiek welkom is. Houd hiervoor onze website en socials goed in de gaten.

Natuurlijk staat dit alles in het teken van de voorbereiding op de competitie. ADO Den Haag begint de Keuken Kampioen Divsie op vrijdag 5 augustus 20:00 uur met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Een week later, op zondag 14 augustus om 12:15 uur, staat het eerste thuisduel tegen FC Den Bosch op de planning.

De invulling voor de laatste week van de voorbereiding is nog niet geheel zeker. Hierover later meer, hieronder het pre-season programma tot dusver;

26 juni: Eerste training
Tijdstip: 11:00 uur
Locatie: Prinses Irene Sportpark

9 juli: HVV Laakkwartier - ADO Den Haag
Tijdstip: 14:00 uur
Locatie: Complex HVV Laakkwartier

11 - 17 juli: Trainingskamp ADO Den Haag

16 juli: KMSK Deinze - ADO Den Haag
Tijdstip & locatie: nog niet bekend

22 juli: Oefenwedstrijd - tegenstander nog niet bekend

5 augustus: Heracles Almelo - ADO Den Haag (eerste competitiduel)
Tijdstip: 20:00 uur
Locatie: Erve Asito