Morgen om 20:00 uur wacht de wedstrijd tegen FC Eindhoven in de halve finales van de play-offs. De ploeg van trainer Giovanni Franken moet in twee wedstrijden afrekenen met de ploeg uit Eindhoven om door te stoten naar de finales van de play-offs in de strijd om het felbegeerde Eredivisieticket. In aanloop naar het duel zetten we een aantal statistieken voor je op een rij en lees je in deze Alles over belangrijke bezoekersinformatie.

Volle tribunes; kaartverkoop alleen online
De kaartverkoop voor het duel tegen FC Eindhoven in de play-offs gaat snel. De Haaglanden-tribune is bijna volledig uitverkocht en ook op andere vakken gaat de kaartverkoop rap. De vakken R, S, T en U, welke lange tijd afgesloten waren, zijn weer beschikbaar voor kaartverkoop. Let op: voor deze wedstrijd geldt er een maximum voor één ticket per bestelling in de vrije verkoop. Kaartverkoop is alleen online en het is dus niet mogelijk om aan de stadionkassa een kaart aan te kopen. De stadionkassa zal voorafgaand aan de wedstrijd alleen als informatiepunt dienen. 

Bestel hier je ticket voor ADO Den Haag – FC Eindhoven

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders die reeds voor 29 april 2022 hebben verlengd kunnen met de digitale Seizoenkaart 2022-2023, gratis de thuiswedstrijden in de play-offs bijwonen. In de bevestigingsmail van jouw verlenging zit een link waarmee je jouw digitale Seizoenkaart (digitaal) kan tonen of uitprinten. Deze Seizoenskaart is dus jouw toegangsbewijs bij de play-offs, vergeet deze dus niet mee te nemen naar het Cars Jeans Stadion.

Optreden Goldband
Goldband is een popgroep uit Den Haag die in 2019 is opgericht. In de jaren daarvoor werkten de jongens jarenlang als stucadoors, maar inmiddels staat de agenda van Milo, Karel en Boaz voor deze zomer helemaal vol. Je kunt ze vinden op elk festival en dat is ook niet gek, Goldband maakt er altijd een groot feest van. Ze worden daarnaast miljoenen keer per maand gestreamd en zijn genomineerd voor een 3voor12 award en sleepten al twee 3FM-awards in de wacht! De Haagse popsensatie komt vanavond vanaf ongeveer een kwartier voor de aftrap optreden. 

FEITEN EN WEETJES

  • ADO Den Haag en FC Eindhoven kwamen elkaar één keer eerder tegen in de play-offs om promotie/degradatie: in de groepsfase in 1998 eindigden beide onderlinge duels gelijk (0-0 in Den Haag, 2-2 in Eindhoven).
  • ADO Den Haag staat dit seizoen op 26 overwinningen in alle competities; in de clubgeschiedenis boekte de club in slechts twee seizoenen meer zeges (30, zowel in 1985/86 als in 2002/03, 2 seizoenen waarin ADO promoveerde naar de Eredivisie).
  • FC Eindhoven verloor dit kalenderjaar pas twee duels in alle competities (W13, G5), het gedeeld laagste aantal van alle Nederlandse betaald voetbalclubs na de winterstop (FC Emmen ook 2).
  • Sem Steijn was dit seizoen betrokken bij 21 goals voor ADO Den Haag in alle competities (16 goals, 5 assists), maar hij was op 10 december 2021 voor het laatst betrokken bij een goal in het Cars Jeans Stadion (goal tegen Jong AZ).
  • Jort van der Sande maakte beide doelpunten van FC Eindhoven in het competitieduel op bezoek bij ADO Den Haag eerder dit seizoen (4-2 op 5 september 2021); in de eerste ronde van de play-offs tegen De Graafschap kwam Van de Sande echter tot slechts drie doelpogingen waarvan er geen één tussen de palen was.

Fanstore
Morgen is de Fanstore natuurlijk weer geopend om al je favoriete fanartikelen te kunnen scoren. Vanaf 12:00 uur openen de deuren van de Fanstore die gevestigd is naast de hoofdingang van het Cars Jeans Stadion. Mocht je alvast het assortiment willen bekijken of iets willen bestellen, kijk dan snel in onze vernieuwde webshop. Een hele fijne wedstrijd gewenst alvast!

Vier finales, één doel.... samen op een missie!