Morgen is het zover: het tweede en beslissende duel in de eerste ronde van de play-offs. ADO Den Haag verdedigt een 2-1 voorsprong die het afgelopen dinsdag behaalde in het uitduel tegen NAC. We hopen natuurlijk met zijn allen op een goed resultaat en dat we mogen blijven dromen van onze missie; promoveren naar de Eredivisie. De kaartverkoop voor het duel tegen NAC gaat heel rap dus we verwachten een volle bak. Ben je al een beetje in de stemming voor de wedstrijd? In deze Alles Over lees je alle belangrijke informatie voor de wedstrijd, interessante statistieken en het online programmaboekje!

Volle tribunes; kaartverkoop alleen online
De kaartverkoop voor het duel tegen NAC in de play-offs gaat heel erg snel. De Haaglanden-tribune is bijna volledig uitverkocht en ook op andere vakken gaat de kaartverkoop hard. Extra fijn dus dat voor deze wedstrijd ook de vakken R, S, T en U, welke lange tijd afgesloten waren, weer beschikbaar zijn voor kaartverkoop. Let op: voor deze wedstrijd geldt er een maximum voor één ticket per bestelling in de vrije verkoop. Kaartverkoop is alleen online en het is dus niet mogelijk om aan de stadionkassa een kaart aan te kopen. De stadionkassa zal voorafgaand aan de wedstrijd alleen als informatiepunt dienen. 

Bestel hier je ticket voor het play-offduel ADO Den Haag – NAC

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders die reeds voor 29 april 2022 hebben verlengd kunnen met de digitale Seizoenkaart 2022-2023, gratis de thuiswedstrijden in de play-offs bijwonen. In de bevestigingsmail van jouw verlenging zit een link waarmee je jouw digitale Seizoenkaart (digitaal) kan tonen of uitprinten. Deze Seizoenskaart is dus jouw toegangsbewijs bij de play-offs, vergeet deze dus niet mee te nemen naar het Cars Jeans Stadion.

Feiten en weetjes

  • Lastig uitduel voor de Bredanaars: NAC Breda won slechts één van de laatste acht uitwedstrijden tegen ADO Den Haag in alle competities (G2, V5): in maart 2018 werd het 0-2 voor de bezoekers in Den Haag.
  • Sterk in de play-offs: ADO Den Haag verloor in 2002 voor het laatst een play-off duel om promotie/degradatie in eigen huis (1-2 tegen FC Volendam), de ploeg is ongeslagen in de vijf thuiswedstrijden in de play-offs sindsdien (W4, G1).
  • Productief in uitwedstrijden: NAC wist in vijf van de laatste zeven uitwedstrijden minstens twee keer te scoren en won in deze reeks vier keer (G1, V2), twee keer zo vaak als in de eerste dertien uitduels van dit seizoen (W2, G3, V8). 
  • Steijn's uitreeks: Sem Steijn maakte zijn laatste vijf doelpunten voor ADO Den Haag in alle competities in uitwedstrijden.
  • Onderlinge balans: In het betaald voetbal speelden ADO Den Haag en NAC 86 keer tegen elkaar. 35 keer was de ploeg uit Den Haag de winnaar en 32 maal trok NAC aan het langste eind. Beide ploegen moesten tot nu toe 21 keer de punten delen. Het onderlinge doelsaldo is in het voordeel van de Hagenaars: 150-118.

Fanplein
Vanaf 14:30 uur zal er tevens een fanplein ingericht worden. Op het grasveld voor het supportershome zal DJ Gizmo komen draaien, kan je een drankje bestellen en zal er een springkussen voor de kleintjes zijn. Op het Heldenplein zullen tevens verschillende sport- en spelactiviteiten zijn. Het wordt mooi weer en zo is er voor ieder wat wils in aanloop naar de wedstrijd tussen ADO Den Haag en NAC. Kom dus op tijd naar het Cars Jeans Stadion!

Fanstore
Aankomende zaterdag is de Fanstore natuurlijk weer geopend om al je favoriete fanartikelen te kunnen scoren. Vanaf 12:00 uur openen de deuren van de Fanstore die gevestigd is naast de hoofdingang van het Cars Jeans Stadion. Mocht je alvast het assortiment willen bekijken of iets willen bestellen, kijk dan snel in onze vernieuwde webshop. Een hele fijne wedstrijd gewenst alvast!

Vijf finales, één doel.... samen op een missie!

Bekijk hier het online wedstrijdmagazine voor ADO Den Haag - NAC