Het gaat gebeuren! De eerste thuiswedstrijd in de play-offs is een feit en ADO Den Haag heeft zichzelf in het eerste duel een mooie uitgangspositie verschaft. Alle reden om er zaterdag een fantastische dag van te maken! 

Volle tribunes; kaartverkoop alleen online
De kaartverkoop voor de return zaterdag 16.30 uur tegen NAC verloopt zeer voorspoedig. De vakken G, M, N, O, P en Q zijn reeds uitverkocht. In verband met beperkende maatregelen kun je maximaal één kaart per bestelling aankopen. Dit kan alleen online en dus niet op de wedstrijddag aan de stadionkassa, deze zal zaterdag alleen als informatiepunt dienen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om op je favoriete vak te kunnen zitten.

Bestel hier je ticket(s) voor ADO Den Haag - NAC

Afgesloten vakken weer geopend
De vakken R, S op de Haaglanden- en T, U op de Lex Schoenmakertribune zullen zaterdag sinds lange tijd weer toegankelijk zijn voor publiek. Het is dus mogelijk om op deze vakken kaarten aan te kopen voor zaterdag. Vanwege storm Eunice bleven deze vakken vanaf februari gesloten. Seizoenkaarthouders mogen nog altijd gebruik maken van een plaats op vak Q, indien wenselijk kunnen Seizoenkaarthouders eventueel ook op de vertrouwde plek plaatsnemen. 

Fanplein
Vanaf 14:30 uur zal er tevens een fanplein ingericht worden. Op het grasveld voor het supportershome zal DJ Gizmo komen draaien, kan je een drankje bestellen en zal er een springkussen voor de kleintjes zijn. Op het Heldenplein zullen tevens verschillende sport- en spelactiviteiten zijn. Het wordt mooi weer en zo is er voor ieder wat wils in aanloop naar de wedstrijd tussen ADO Den Haag en NAC. Kom dus op tijd naar het Cars Jeans Stadion! 

plattegrond fanplein

Sfeervol Cars Jeans Stadion
Ook in het Cars Jeans Stadion zullen we er alles aan doen om er een onvergetelijke wedstrijd van te maken. Zorg dus dat je erbij bent. Wij roepen iedereen die ADO Den Haag een warm hart toedraagt de club te steunen tijdens deze cruciale thuiswedstrijd. Dit is het moment om de krachten te bundelen en nog dit jaar dé terugkeer naar de Eredivisie te realiseren. 

Bestel hier je ticket(s) voor ADO Den Haag - NAC

Nog vijf finales, één doel. Samen op een Missie!