Nieuws

Op vrijdag 6 mei vond na lange tijd het eerste 'walking football' toernooi plaats voor de ADO Den Haag OldStars. Gelukkig kon er de afgelopen twee jaar nog wel veel worden getraind, maar de toernooien waren tijdelijk niet aan de orde.

De Zoetermeer OldStars organiseerden het toernooi bij en in samenwerking met FC Zoetermeer. Het weer was prachtig en de organisatie was uitstekend. Lex Schoenmaker verrichtte de aftrap van het toernooi!

De ADO Den Haag OldStars moesten er nog even inkomen en verloren de eerste partij nipt van KMD. Daarna volgden een gelijkspel tegen RCL en drie overwinningen op respectievelijk Voorschoten, Zoetermeer OldStars en Sportief Capelle. Door deze resultaten eindigde ADO Den Haag op een tweede plaats in de poule, en mocht het team om de derde en vierde plaats aantreden tegen Feyenoord. Deze wedstrijd ging met 0-1 verloren zodat uiteindelijk een vierde plaats werd behaald in het veld met 11 teams! De overwinning van het toernooi ging naar Scheveningen Holland Sport dat KMD in de finale versloeg.

Foto's:  Van Warmerdam Fotografie en ADO Den Haag in de Maatschappij