Met het leefstijlprogramma ADO-fit ondersteunt ADO Den Haag supporters met het verbeteren van hun gezondheid. Je gaat samen aan de slag om meer te bewegen, minder te zitten en om gezonder te eten. Je krijgt verschillende tips om jouw persoonlijke leefstijlveranderingen in te passen in je dagelijkse leven zodat het een gewoonte wordt. Uiteraard met steun van professionele ADO-fit coaches en andere ADO-fit deelnemers.

Doelgroep:

  • ADO-fit is voor supporters van ADO Den Haag en inwoners van de Regio Haaglanden
  • Mannen en vrouwen tussen de 25 en 67 jaar

Programma:

Het programma bestaat uit 12 trainingen met onderwerpen zoals bewegen, voeding, rust en balans, de invloed van anderen en plezier in het volgen van een gezonde leefstijl. Een training duurt 90 minuten, net als een voetbalwedstrijd. In de eerste helft wordt de theorie behandeld en in de tweede helft word je in beweging gebracht op de trainingslocatie. Ook het Bingoal Stadion wordt bezocht.

Gezondheidsmetingen en resultaten

Voor aanvang van het programma wordt een algemene gezondheidscheck uitgevoerd. Hierbij wordt onder andere lengte, gewicht, bloeddruk en knijpkracht gemeten. Vervolgens wordt dezelfde meting uitgevoerd na afloop van het programma, waarmee jouw persoonlijke resultaat van het programma inzichtelijk wordt gemaakt.

Aanmelden

Je kunt je via deze pagina inschrijven. Je ontvangt dan een bericht als ADO Den Haag in de Maatschappij een nieuw programma van ADO-fit opstart. Waarschijnlijk is dat in het najaar 2022.