Beste supporter van ADO Den Haag,

Wil jij als aanhanger van onze club je gezondheid verbeteren met ondersteuning van ADO Den Haag? Zet dan de eerste stap en meld je aan voor ADO-fit!

Met ADO-fit ga je samen met medesupporters aan de slag om gezonder te leven. Je krijgt verschillende tips om jouw persoonlijke leefstijlveranderingen in te passen in je dagelijkse leven. Uiteraard met steun van professionele ADO-fit coaches en andere ADO-fit deelnemers.

ADO-fit is gericht op supporters van ADO Den Haag. Je bent tussen de 20 en 67 jaar. Je vindt het zelf belangrijk om een gedragsverandering te ondergaan en hiermee persoonlijke doelen te realiseren.

 

Programma
Het programma bestaat uit 12 trainingen met onderwerpen zoals bewegen, voeding, rust en balans, de invloed van anderen en plezier in het volgen van een gezonde leefstijl. Een training heeft een duur van anderhalf uur. In de eerste helft wordt de theorie behandeld en in de tweede helft word je in beweging gebracht op het veld!

Waar
Het ADO-fit traject vindt plaats op unieke locaties van ADO Den Haag. De eerste en laatste bijeenkomst worden georganiseerd in het Bingoal-stadion en de trainingsavonden worden gegeven op ‘De Aftrap’, de jeugdopleiding van de club in het Zuiderpark.

Wanneer
Woensdagavond 19:00 - 20:30 uur (2 november*, 9 november, 16 november, 23 november, 30 november, 7 december, 14 december, 21 december, 4 januari 2023, 11 januari, 18 januari, 25 januari*)

Data zijn voorlopig onder voorbehoud

*Bingoal stadion van ADO Den Haag

Kosten
De kosten voor deelname bedraagt €100. Hiervoor krijg je trainingen van professionele coaches, studiemateriaal en ADO Den Haag trainingskleding.

Inschrijven
Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.