Maandagochtend vond weer het traditionele ADO Kids voetbaltoernooi plaats in het Kyocera Stadion. 130 enthousiaste kinderen mochten op de eerste dag van de voorjaarsvakantie samen voetballen met hun helden van het eerste team van ADO Den Haag. Dat waren Vito Wormgoor, Aaron Meijers, Mike Havenaar en Timothy Derijck. Ondanks het niet al te beste weer genoot iedereen van de dag vol spelplezier.

Alle kinderen werden onderverdeeld in teams. Iedere ploeg speelde vier wedstrijden. De deelnemers konden hun voetbalkunsten aan elkaar vertonen, maar nog leuker, ook aan de professionele spelers van ADO Den Haag. Daardoor deden de kinderen nog eens extra hun best. En natuurlijk wilden ze ook aan alle ouders op de tribune laten zien hoe goed ze speelden.

Na anderhalf uur was het toernooi afgelopen. Maar de mooie middag was toen nog niet afgelopen voor de kids. Ze konden namelijk nog een handtekening scoren van Wormgoor, Meijers, Havenaar en Derijck. Daar werd gretig gebruik van gemaakt. Na afloop van de handtekeningensessie vond de prijsuitreiking plaats en gingen alle kinderen met een goed gevoel weer naar huis.