Op zondag 19 juni werd het succesvolle seizoen 2021-22 van de ADO Den HaaG-Storks afgesloten met een teambuildingsactiviteit. Op sportpark ‘De Star’ in Leidschendam stond er een footgolf-parcours op het programma, om vervolgens in de kantine de certificaten in ontvangst te nemen onder genot van een bakje koffie en taart.

“Wat was het een prachtig seizoen!” was de boodschap die ADO Den Haag in de Maatschappij veelal terugkreeg. De trainingen en workshops gegeven door vakspecialisten, de speelronden in de Bijzondere Eredivisie tegen andere ‘Betaald Voetbal Organisaties’, een voorwedstrijd spelen bij de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – VV Alkmaar en het Verbindingstoernooi in het ADO Den Haag stadion met de wijkteams van ‘Leven als een ADO-Prof!’ zijn enkele voorbeelden van de unieke belevingen die de ADO Den HaaG-Storks dit jaar geboden kregen. Waarbij het coronavirus voor twee jaar vaak roet in het eten gooide, was afgelopen seizoen het meest intensieve seizoen voor een ADO Den Haag G-voetbalteam met maar liefst 16 activiteiten.

Om in stijl af te sluiten werd er geëindigd met een teamactiviteit in de vorm van footgolf. De G-Storks werden verdeeld in drie groepen met allen een eigen bal waarmee ze een parcours van negen onderdelen succesvol moesten doorlopen. Tijdens de verschillende onderdelen werd het knap lastig gemaakt doordat er verschillende obstakels waren toegevoegd. Tijdens deze activiteit werd er ontzettend veel plezier gemaakt, maar was er ook voldoende focus om alle onderdelen te behalen. Binnen het uur wist iedereen ook het laatste ‘level’ succesvol te passeren.

De activiteit vervolgde zich naar de kantine van sportpark ‘De Star’ in Leidschendam. Er was veel publiek afgereisd om dit laatste moment bij te wonen. Iets wat toch wel tot enige vorm van spanning leidde bij de ADO Den HaaG-Storks. Zouden zij geslaagd zijn als ADO-spelers en hun certificaat in ontvangst mogen nemen? Uiteindelijk werden zij allen één voor één naar voren geroepen om, onder luid applaus, op de foto te gaan met hun certificaat. Ook ontving elke speler en speelster een gepersonaliseerde FUT-card als aandenken. Hiermee werd een prachtig seizoen van de vierde lichting ADO Den HaaG-Storks in stijl afgesloten!

Wij bedanken Divano, Keanu, Juliette, Maxime, Noah, Thom, Sandjana, Dylan, Coen, Jun, Carlos, Ruben en Adnane voor hun aanwezigheid en tomeloze inzet tijdens de projectactiviteiten. Daarnaast danken wij alle ouders en verzorgers die met hun begeleiding van onschatbare waarde waren. Speciale dank gaat uit naar trainers Remco en Ronald én de Project Partners Van Heugten Tours en PLYRS voor het medemogelijk maken van dit seizoen.