INHOUD

“Met ‘Leven als een ADO-Prof! wil ADO Den Haag in de Maatschappij kinderen en jongeren uit de regio de kans geven om de unieke beleving als profvoetballer in een optimale omgeving ter ervaren, om hun talenten te ontdekken en competenties te ontwikkelen.” Onderdeel van het ‘Leven als een ADO-Prof!’-traject zijn thematische voetbaltrainingen, workshops, ontwikkelingsgesprekken en testmomenten.

Tijdens deze ontdekkingsreis leren de kinderen onder andere over (on)gezonde voeding, een gezonde leefstijl, positieve coaching, (on)respectvolle houding, samenwerken, sociale-media, verantwoord gamen, doelen stellen, omgaan met tegenslagen en nog tal van andere competenties waarbij zowel interne als externe samenwerkingen zijn met ervaren organisaties.

Wijkteams van playgrounds, klassen in het primair onderwijs, jeugdteams van verenigingen en (kwetsbare) doelgroepen kunnen worden gekoppeld aan het traject van ‘Leven als een ADO-Prof’. Naast hun reguliere trainingen, lessen en activiteiten worden er trainingen en workshops georganiseerd door ADO Den Haag waar het team aan moet deelnemen. Deze activiteiten worden gegeven door een hoofdtrainer die het gehele traject met de deelnemers doorloopt.

Interesse? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

leven als een ado prof leven als een ado prof