Building Business - 3 November 2017

Benieuwd naar strategieeën en mogelijkheden om uw onderneming te laten groeien? Tijdens het Ondernemersplein Den Haag 2017 draait het om 'Building Business' en gaan we gezamenlijk op zoek naar tips en trics om uw onderneming een volgende stap te laten zetten. Daarnaast is er volop ruimte om te netwerken en collega ondernemers te ontmoeten. Business leden van ADO Den Haag zijn ook dit jaar weer van harte welkom.

We starten de dag met een Ondernemersontbijt waar dé Haagse Ondernemersprijs, de Zilveren Ooievaar, voor de 30ste keer wordt uitgereikt. Vervolgens kunt u een aantal kennissessies bijwonen over Digitalisering, Financieren, Groeistrategieën en Customer Journey/ klantreis.

Tijdens de Rabo Powerlunch geeft Ben Tiggelaar een inspirerende lezing. Deze schrijver, spreker en gedragswetenschapper bustudeert al ruim 25 jaar onderwerpen als leiderschap en verandering. In zijn verhaal neemt hij u mee in zijn streven om organisaties te helpen hun dromen om te zetten in actie.

Tot slot geven we het podium aan de organisatie van de DDD award en wordt de winnaar bekend gemaakt. We sluiten de dag af met een gezamenlijk netwerkborrel in de tent op het Plein. Gedurende het programma zijn er uiteraard genoeg momenten om te netwerken.

Het volledige programma en de mogelijkheid tot aanmelden vindt u op:

www.ondernemersplein.biz

Het ondernemersplein 2017 wordt mogelijk gemaakt door onze partner Rabobank Regio Den Haag in samenwerking met de Gemeente Den Haag, MKB Den Haag, DDD Award, de Kamer van Koophandel en de Haagsche Businessclub.