Rond het Bingoal Stadion zijn een viertal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3.

Op wedstrijddagen zijn de parkeerterreinen P1, P2/P2VIP en P3 te bereiken via de Noordelijke aanrijroute via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau. Bezoekers die de mogelijkheid hebben de N14 te nemen (onder andere vanuit de richting Wassenaar, Leidschendam en Mariahoeve) wordt aangeraden deze te gebruiken in plaats van de Utrechtse baan.

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren en personeel).

P1 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen. De parkeerkaart voor deze terreinen kan op de wedstrijddag worden gekocht bij oprijden van het betreffende parkeerterrein.

P1

Wedstrijddagen

Op wedstrijddagen kan iedereen voor 10 euro op P1 parkeren. De parkeerkaart kan op de wedstrijddag worden gekocht bij het oprijden van het parkeerterrein.

Niet wedstrijddagen

Dit terrein is buiten de grote evenementdagen en (thuis)wedstrijden van ADO Den Haag om specifiek bedoeld voor de bedrijven van het Forepark en is het terrein niet toegankelijk voor publiek.

Parkeren is op eigen risico, ADO Den Haag kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bijvoorbeeld schade.

P2/P2 VIP / P3

Wedstrijddagen

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart voor P2 of P2VIP (zoals bijvoorbeeld sponsoren en personeel).

P2 beschikt over tien laadpalen voor elektrische auto's. Het opladen van uw auto kost €0,25 per kWh.

Niet wedstrijddagen

Buiten de grote evenementdagen en (thuis)wedstrijden is het op dit terrein gratis parkeren voor een ieder die het Bingoal Stadion bezoekt.

Parkeren is op eigen risico, ADO Den Haag kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bijvoorbeeld schade.