ADO Den Haag hoeft zich geen dag meer zorgen te maken over zijn energiezaken. De rugsponsor van ADO Den Haag Jeugd, Innova Energie, gaat de komende jaren de energievoorziening regelen voor alle vestigingen van NV ADO Den Haag. Een bevestiging van een mooi partnership.

Deze week tekenden de Haagse partijen het contract en spraken zij zich uit om de bestaande samenwerking uit te breiden en de krachten verder te bundelen. De afgelopen jaren hebben ADO Den Haag en Innova Energie vaker met elkaar opgetrokken in diverse sponsoringen. “Onze samenwerking hebben wij altijd positief ervaren en nu was het tijd voor een volgende stap,” aldus Mattijs Manders, die graag ziet dat het businessnetwerk van ADO Den Haag ook de voordelen geniet die Innova Energie beschikbaar heeft gesteld in de nieuwe samenwerking. “In het komende jaar willen wij Innova Energie dichterbij het Haagse ondernemersnetwerk brengen. Ook hierin ziet ADO Den Haag volop kansen.”

“Het nieuwe partnership zorgt ervoor dat wij in staat zijn meer ondernemersprojecten op te pakken en de samenwerking uit te breiden naar het Haagse ondernemersnetwerk. Hiermee vergroten wij de onderlinge betrokkenheid op het platform en kunnen wij de kennis die wij in huis hebben beter op elkaar laten aansluiten. Vooral op het gebied van energie liggen kansen om ondernemers te helpen tijd, geld en energie te besparen. Zo kunnen zij meer rendement uit hun bedrijf halen en tegelijkertijd de wereld een stukje duurzamer maken.” Aldus Thai Nguyen, directeur van Innova Energie.

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team