Het Chinese pakketbezorgingsbedrijf NL Express en ADO Den Haag hebben een overeenkomst gesloten over de verhuur van een Sky Lounge in het Kyocera Stadion. NL Express zal die ruimte de komende twee seizoenen gaan huren met een optie voor nog een seizoen. Alex Kan (directeur NL Express) en Mattijs Manders (Algemeen directeur ADO Den Haag) zetten donderdagochtend hun handtekening onder de verbintenis. Voor ADO Den Haag is het een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het Chinese zakelijke netwerk.

NL Express, met een hoofdkantoor in Nieuw-Vennep, is gespecialiseerd in pakketlogistiek van Nederland naar China. Het is een van de grootste Chinese distributeurs in Nederland. Het bedrijf verzorgt betrouwbare pakketbezorging en custom-made verpakkingsoplossingen voor verzendingen naar China.

Kan zegt dat de overeenkomst vooral tot stand is gekomen vanwege de Chinese eigenaar van ADO Den Haag, mr. Wang Hui. "We steunen natuurlijk onze eigen mensen. Het zou mooi zijn als hier in de toekomst ook een Chinees komt voetballen. Dat zou meer Chinese mensen naar het stadion trekken, en is natuurlijk ook goed voor het Chinese voetbal."

Manders is zeer verheugd met de nieuwe sponsor: "We hebben vorig jaar de directie van NL Express leren kennen in de China Lounge. Ze zijn zo enthousiast geworden dat ze een Sky Lounge hebben genomen. Een mooi eerste succes met een Chinese onderneming. Dat hebben we kunnen bereiken door onze eigenaar. Hopelijk gaat het navolging krijgen."

Interview met Alex Kan en Mattijs Manders in ADO TV

Neem contact met mij op!

Contact

  • Vul uw bedrijfsnaam in.
  • *
  • Vul uw voor en achternaam in.
  • Vul uw mobiel nummer in.
  • *
  • Vul uw e-mail adres in.
  • Vul uw toelichting in.
  • MOD_JPFORMS_CONTACT_ERROR

Team

Ons team staat voor u klaar voor al uw vragen. Samen met u maken wij een passend aanbod voor uw bedrijf. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.
Jesper van den Bosch
Manager Partnerships
(070) 3054515
Ontmoet ons team