In het hart van Den Haag ligt een unieke gelegenheid voor de jonge inwoners van onze stad om de opwinding van ADO Den Haag van dichtbij te ervaren. De ADO Den Haag Clinics, georganiseerd in samenwerking met WSDH, zijn veel meer dan alleen voetbaltrainingen. Deze evenementen, gehouden bij lokale verenigingen en playgrounds in onze Haagse krachtwijken, zijn bedoeld om de jeugd een onvergetelijke ADO Den Haag beleving te bieden en hen in beweging te krijgen.

De Kracht van Samenwerking

ADO Den Haag heeft de handen ineengeslagen met WSDH om de ADO Den Haag Clinics te organiseren. Het doel is eenvoudig maar krachtig: de jeugd, zowel meiden als jongens, betrekken bij de club, hen de waarden van sportiviteit en teamwork bijbrengen en hen de kans geven om hun liefde voor voetbal te delen met gelijkgestemde leeftijdsgenoten.

Een Seizoen vol Clinics

Elk seizoen worden er maar liefst twintig clinics georganiseerd, verspreid over verschillende wijken van Den Haag. Deze evenementen hebben al meer dan 15.000 deelnemers aangetrokken, en dat aantal groeit gestaag. Het succes van de clinics is grotendeels te danken aan de gepassioneerde inzet van de Community Trainers van ADO Den Haag.

Wat kun je verwachten bij een ADO Den Haag Clinic?

De ADO Den Haag Clinics bieden een combinatie van voetbalvaardigheden en leuke attracties. Deelnemers krijgen de kans om te leren van de professionals uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Ze oefenen met technische vaardigheden, werken aan hun balbeheersing en krijgen waardevolle tips en trucs van de trainers. Tegelijkertijd zijn er ook leuke attracties aanwezig om de beleving compleet te maken. Dit alles draagt bij aan een onvergetelijke dag vol voetbalplezier.

Een clinic op jouw vereniging of in jouw wijk, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ado clinic 2

ado clinic 3