Samen werken aan mentale gezondheid met ADO Den Haag! Bij Haufie érbe bundelen we al onze initiatieven op het gebied van mentale gezondheid voor verschillende doelgroepen. Met een diepgaand engagement in onze gemeenschap streven we ernaar om, samen met onze partners, positieve verandering te brengen in het leven van velen.

ADO Den Haag Inside

In samenwerking met de Penitentiaire Inrichting (PI) in Alphen aan den Rijn bieden we gedetineerden een kans op rehabilitatie en re-integratie. Dit programma, ADO Den Haag Inside, helpt gedetineerden met het ontwikkelen van vaardigheden en een positieve mindset via sport en educatieve activiteiten. We geloven dat sport een krachtig middel is om te bouwen aan een betere toekomst, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Bekijk de video

parnassia heafie erbe

Parnassia-Initiatieven

Haufie érbe werkt samen met Parnassia, een vooraanstaande instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Onze gezamenlijke activiteiten omvatten voetbaltrainingen, voetbaltoernooien en stadionbezoeken die gekoppeld zijn aan herstelbijeenkomsten onder leiding van professionals binnen de club. Deze activiteiten bieden cliënten van Parnassia niet alleen een kans om te genieten van sport, maar ook om hun mentale welzijn te verbeteren en te werken aan herstel.

parnassia heafie erbe

ADO-Herinneringen

Dit project is speciaal ontworpen voor mensen die gediagnosticeerd zijn met dementie. In het stadion van ADO Den Haag worden herinneringen opgehaald met behulp van de rijke historie van 'Onze Trots'. Samen met ADO-coryfeeën nemen de deelnemers deel aan interactieve sessies die nostalgische momenten en gedeelde passies tot leven brengen. Dit project bevordert sociale verbondenheid en draagt bij aan het welzijn van mensen met dementie.

herinneringen ado den haag heafie erbe

Bij Haufie érbe geloven we dat sport en de kracht van gemeenschap kunnen bijdragen aan het bevorderen van de mentale gezondheid van diverse doelgroepen. We zijn er trots op samen te werken met ADO Den Haag en onze partners om een positieve impact te maken in de levens van anderen. Sluit je bij ons aan in onze missie om mentale gezondheid te bevorderen en gemeenschappen te versterken! Samen kunnen we het verschil maken.

Meer informatie? Neem contact op met onze Projectleider Gezondheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.