MatchWornShirt (MWS) is een bedrijf dat zich specialiseert in het verzamelen, verhandelen en veilen van gedragen voetbalshirts en andere gesigneerde memorabilia van bekende voetbalclubs en spelers. Ze hebben een sterke focus op het creëren van betrokkenheid en het bevorderen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in de voetbalgemeenschap.

MWS heeft een opmerkelijk partnerschap met de MVO-afdeling van ADO Den Haag. In dit samenwerkingsverband fungeert MWS als shirtsponsor voor het G-voetbalteam van ADO Den Haag. Het G-voetbalteam is een speciaal team binnen de club dat bestaat uit spelers met een beperking. Het doel van dit partnerschap is om de inclusie en deelname van deze spelers aan het voetbalspel te bevorderen en hen de mogelijkheid te bieden om deel uit te maken van de ADO Den Haag-familie.

MWS zet zich in om deze missie te ondersteunen door middel van financiële steun en het verstrekken van shirts voor het G-voetbalteam. Dit initiatief benadrukt de betrokkenheid van MWS bij maatschappelijke verantwoordelijkheid en hun inzet voor de lokale gemeenschap door de kracht van voetbal te gebruiken om positieve verandering te bewerkstelligen. Het partnership tussen MWS en de MVO-afdeling van ADO Den Haag toont de sociale betrokkenheid en de positieve impact die bedrijven in de sportwereld kunnen hebben.

Meebieden?! https://www.matchwornshirt.com/category/ado-den-haag