Parnassia is een ggz-instelling geworteld in Den Haag en omgeving en in regio Zaanstreek/Waterland en Midden-Kennemerland. Al meer dan een eeuw zijn wij specialist in psychiatrie. We werken nauw samen met veel instanties en zorgorganisaties om jou zo goed en zo persoonlijk mogelijk te ondersteunen. We doen dit vanuit de herstelvisie, waarin we je zoveel mogelijk thuis, in jouw wijk of poliklinisch helpen. Dit alles met als doel jouw kwaliteit van leven te bevorderen.

Ondanks die verscheidenheid aan ziektebeelden, hebben al onze cliënten een overeenkomst: de behoefte aan ondersteuning om zich staande te kunnen houden in de maatschappij. Bij onze aanpak houden we vooral rekening met de mogelijkheden van onze cliënten en is het betrekken van hun familie essentieel.

De samenwerking tussen ADO Den Haag en Parnassia sluit naadloos aan bij de herstelgerichte zorg van Parnassia . ADO Den Haag biedt onze cliënten de kans om werkervaring op te doen, makkelijker sociale contacten te leggen en ontspannende activiteiten mee te maken in een sportieve sfeer. Al deze elementen dragen bij aan het nemen van de regie over het eigen leven. Een bijkomend voordeel van de samenwerking is dat wij onze medewerkers ontspanningsmogelijkheden kunnen bieden, die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Als werkgever willen wij oog hebben voor de gezondheid van onze 1500 medewerkers, die zich dagelijks inzetten om deskundige, respectvolle en gastvrije zorg te bieden.

Meer info? www.parnassia.nl