Menzis is een moderne, professionele zorgverzekeraar met diepe wortels in de regio Haaglanden. Al meer dan een eeuw zet deze organisatie zich in voor de belangen van verzekerden in en rond Den Haag. Menzis heeft een pioniersrol gespeeld in het toegankelijk maken van gezondheidszorg voor iedereen.

Menzis heeft drie belangrijke takken: zorg, apotheek en zorgservice. Dankzij deze veelzijdige structuur kan Menzis een uitgebreid pakket voorzieningen bieden dat voldoet aan de moderne behoeften. Het handhaven van dit niveau is, vanwege overheidsbezuinigingen in de gezondheidszorg, een grotere uitdaging geworden. Toch blijft Menzis zich vastberaden inzetten voor toegankelijkheid, bereikbaarheid en beheersbare kosten in de gezondheidszorg, met het doel om iedereen te kunnen blijven helpen.

Menzis Zorgverzekeraar deelt met ADO Den Haag een diepe betrokkenheid bij het welzijn van de inwoners van de regio Haaglanden. ADO Den Haag streeft onder andere naar het verbeteren van de gezondheid van de lokale bevolking. Menzis toont hun maatschappelijke betrokkenheid door financiële steun te bieden aan de MVO-afdeling van ADO Den Haag en door hun uitgebreide kennis als zorgverzekeraar beschikbaar te stellen. Deze kennis is opgebouwd in de afgelopen 120 jaar.

Menzis blijft trouw aan haar missie om gezondheid en zorg toegankelijk te maken voor iedereen, en deze samenwerking met ADO Den Haag in de Maatschappij is een krachtig bewijs van hun inzet voor de lokale gemeenschap. Samen streven ze naar een gezondere, sterkere regio en dragen ze bij aan het welzijn van alle inwoners in Haaglanden.

Meer informatie: www.menzis.nl