De woensdag ochtend was aangebroken, het eerste 'Walking Football' toernooi voor de ADO Den Haag OldStars in het nieuwe seizoen. In de ochtend regende en waaide het nog enorm hard. Er werd deze dag storm verwacht met windkracht 9. Zou het wel doorgaan ? In spanning waren we aan het afwachten maar gelukkig hoorde we geen berichten over het afzeggen van het toernooi. Om 11:30 waren we met 2 ADO teams aanwezig bij VV SJC Noordwijk. We werden verwelkomd met een lunch. Zo was er een lopend buffet voor de 17 deelnemende teams, een en al gezelligheid!

Daarna omgekleed en goed warm gelopen. De wind waaide hard maar daar kreeg je ons niet klein mee. ADO Den Haag 1 en ADO Den Haag 2 speelden tegelijkertijd. Dit met wisselend succes. . ADO Den Haag 1 speelde gelijk tegen de Kraaien en ADO Den Haag 2 moesten tegen SJC/Rodenburg combinatie, die ADO Den Haag helaas verloor. Toch haalde ADO Den Haag 2 nog de kwartfinale maar ging met veel strijd net ten onder. De wedstrijden waren vol van spanning voorzien.

De oud-internationals met o.a. Ben Wijnstekers, Simon Tahamata en Ernie Brands, wonnen het toernooi. De dag werd met alle 17 teams gezellig afgesloten. Dit werd gedaan met een drankje en een BBQ. Al met al hebben wij een gezellige dag vol humor gehad. Complimenten naar de organisatie!