Wat een dag, wat een dag! Deelname van ADO Den Haag met twee teams aan dit internationale 'walking football' toernooi van in totaal twaalf teams op dinsdag 30 mei en dan met de kampioensbeker terug naar Den Haag!
Na een voorspoedige reis was een ieder gemotiveerd om lekker te gaan voetballen. Na een prima warming-up, onder leiding van Rob, moest het dan maar gaan gebeuren.

En hoe: zowel ADO Den Haag 1 als ADO Den Haag 2 op naar de finalerondes. Beide teams hebben gestreden als leeuwen, maar toen kwam het: de eerste finaleronde was ADO Den Haag 1 tegen ADO Den Haag 2. Het voordeel hiervan was wel dat in ieder geval één team zou moeten strijden voor de kampioensbeker.

ADO Den Haag 2 met aanvoerder Wout versloeg ADO Den Haag 1 met aanvoerder Jozef met 2-1, dus ADO Den Haag 2 mocht in de finale spelen.
RKC 1 was de tegenstander in deze eindstrijd. In de poulewedstrijd was RKC nog winnaar met 5-1, maar om het ‘echie’ heeft ADO Den Haag 2 zijn tanden laten zien en uiteindelijk verdiend gewonnen met 5-0! Derhalve is de beker dik verdiend en staat ADO Den Haag weer op de landelijke voetbalkaart.

Na de feestelijke uitreiking en een drankje ging de groep voldaan weer op weg naar Den Haag en omstreken. Peter Jan had weer voortreffelijk gefloten en Berend, onze nieuwe materiaalman, ging thuis direct aan de slag met de was.
Hoogtepunt was het prachtige initiatief van ADO Den Haag voor de Haagse Hoed om samen kanker kansloos te maken. Bert ging met de collectebus voor dit goede doel van de Daniel den Hoed stichting rond.

Alle organisatoren van RKC Waalwijk en ADO Den Haag worden bedankt voor de prachtige dag. Deze dag geeft de ADO-spelers een fantastisch gevoel: Samen één club!
Groepshug voor allen!

Verslag: Simon