Datum:29 oktober 2024Tijd:21:00Locatie:Bingoal Stadion

 

ADO Den Haag - Cambuur Leeuwarden (eerste ronde KNVB bekertoernooi)

Volledig geregistreerd?! 
Ben je (eenmalig) geregistreerd en geidentificeerd dan kun je voor deze wedstrijd drie kaarten aanschaffen via de Officiële ADO Den Haag Ticketshop. Deze bekerwedstrijd is voor onze Seizoenkaarthouders niet inclusief. Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid tot drie kaarten aan te schaffen.

Ben je nog niet geidentificeerd maar heb je wel een ADO Den Haag-account dan kun je één ticket aanschaffen.

Identificatie is dus van meerwaarde en maakt het eenvoudiger om in de toekomst kaarten voor ADO Den Haag aan te kunnen schaffen. Voor meer informatie hoe je deze registratie en identificatie kan voltooien ga je naar adodenhaag.nl/registratie

Prijzen

TribunePrijs
Aad Mansveldtribune D - J
Volwassenen € 7,50,-
Kids (t/m 12 jaar) € 5,-
Haaglandentribune K - S
Volwassenen € 10,-
Kids (t/m 12 jaar) € 5,-
Lex Schoenmaker Familietribune T, U, W
Volwassenen € 7,50,-
Kids (t/m 12 jaar) € 4,-
Eretribune A/B/C
Volwassenen € 12,50,-
65+ € 9,50,-
Jeugd € 9,50,-
Kinderen € 5,-

Rond het Bingoal Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 en P3 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen, mits beschikbaar. Kosten bedragen €10,-. Klik hier voor meer informatie over het parkeren.

Routebeschrijving

Het Bingoal Stadion van ADO Den Haag is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto volg je de noordelijke- (route N) of zuidelijke (route Z) aanrijdroutes zoals op de snelwegen (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter 'N' of 'Z'. Klik hier voor meer informatie over de routebeschrijving

Fans met een beperking

Om de toegankelijkheid van het Bingoal Stadion voor iedereen optimaal te maken zijn er een aantal voorzieningen beschikbaar voor de mindervalide voetballiefhebbers. Op P2VIP bij de hoofdingang zijn er 7 MIVA parkeerplaatsen en bij P3 30 MIVA parkeerplaatsen. Er zijn een aantal ingangen van het Bingoal Stadion rolstoelvriendelijk. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor mindervaliden. 

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner