Datum:22 september 2023Tijd:20:00Locatie:Bingoal Stadion

Beleef de thuiswedstrijden in het Bingoal Stadion!

ADO Den Haag speelt op vrijdag 22 september 2023 haar derde thuiswedstrijd van het seizoen. De aftrap is om 20:00 uur. 

Eerste wedstrijdbezoek? Nieuwe registratie is vereist!

Voor het aankopen van kaart(en) is een (eenmalige/nieuwe) registratie + identificatie vereist. Voor meer informatie hoe je deze registratie kan voltooien ga je naar adodenhaag.nl/registratie 

Kaart aankopen; ADO Den Haag - Telstar

Volledig geregistreerd?! 
Ben je (eemalig) geregistreerd en geverifieerd dan kun je gemakkelijk een kaart bestellen via de Officiële ADO Den Haag Ticketshop

Seizoenkaarthouders:
Seizoenkaarthouders zijn reeds in het bezit van een toegangskaart en hebben met de fysieke hardcard toegang tot de thuiswedstrijd. Daarbij kun je één extra kaart aankopen. Dus wil je een vriend(in), kennis of familielid mee nemen dan kan je deze aanschaffen via jouw Officiële ADO Den Haag Ticketshop account. Let op! Je dient als Seizoenkaarthouder identificatie te hebben afgerond alvorens je de extra kaart kunt aanschaffen.

ADO Den Haag account
Ook iedereen met een ADO account en dus een volledige registratie mag naast een kaart voor zichzelf één extra kaart aanschaffen. Dus wil je een vriend(in), kennis of familielid mee nemen dan kan je deze aanschaffen via jouw Officiële ADO Den Haag Ticketshop account. 

Prijzen

TribunePrijs
Aad Mansveldtribune D - J
Volwassenen € 12,50
Kids (t/m 12 jaar) € 9,00
Haaglandentribune K - S
Volwassenen € 22,-
Kids (t/m 12 jaar) € 12,50
Lex Schoenmaker Familietribune T, U, W
Volwassenen € 15,-
Kids (t/m 12 jaar) € 7,-
Eretribune A/B/C
Volwassenen € 32,50
65+ € 24,-
Jeugd € 24,-
Kinderen € 17,50

Digitaal ticket/ Fysieke Seizoenkaart

Je aangekochte ticket tref je na aankoop binnen je persoonlijke ADO Den Haag-ticketingomgeving. Hier kun je jouw tickets downloaden. Let op! Het kan maximaal één dag duren voordat deze tickets beschikbaar zijn. Op wedstrijddagen aangekochte tickets zijn wel direct beschikbaar. Toegang tot het stadion kan door het scannen van jouw ticket vanaf je telefoon of door jouw ticket uitgeprint mee te nemen. Je Seizoenkaart dien je fysiek bij je te hebben voor toegang tot het stadion. 

Rond het Bingoal Stadion zijn een drietal parkeerterreinen te vinden: P1, P2/P2VIP en P3

P2/P2VIP en P3 zijn op wedstrijddagen bestemd voor personen met een parkeerkaart (zoals bijvoorbeeld sponsoren). P1 en P3 is op wedstrijddagen toegankelijk voor iedereen, mits beschikbaar. Kosten bedragen €10,-. Klik hier voor meer informatie over het parkeren.

Routebeschrijving

Het Bingoal Stadion van ADO Den Haag is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto volg je de noordelijke- (route N) of zuidelijke (route Z) aanrijdroutes zoals op de snelwegen (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter 'N' of 'Z'. Klik hier voor meer informatie over de routebeschrijving

Fans met een beperking

Om de toegankelijkheid van het Bingoal Stadion voor iedereen optimaal te maken zijn er een aantal voorzieningen beschikbaar voor de mindervalide voetballiefhebbers. Op P2VIP bij de hoofdingang zijn er 7 MIVA parkeerplaatsen en bij P3 30 MIVA parkeerplaatsen. Er zijn een aantal ingangen van het Bingoal Stadion rolstoelvriendelijk. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor mindervaliden. 

Hoofdsponsor

Official partners

Divisionpartner